Ce relații au în realitate actorii din serialul Netflix Casa de Papel. Așa arată adevărata lor viață

Ce relații au în realitate actorii din serialul Netflix Casa de Papel. Așa arată adevărata lor viață
Ce relații au în realitate actorii din serialul Netflix Casa de Papel. Așa arată adevărata lor viață

Casa de Papel, sezonul 4, tocmai a fost lansat și serialul este deja pe prima poziție în top 10 show-uri urmările pe Netflix în această săptămână. Actorii din distribuție au ajuns celebri. Ce relație au în realitate și cum arată adevărata lor viață?

Ce relații au în realitate actorii din serialul Netflix Casa de Papel

Serialul difuzat de Netflix are un succes mondial neașteptat, iar personajele au devenit rapid idolii multora. Cum unii aspiră la poveștile unora de dragoste din serial și și le doresc, alții vor să afle care sunt partenerii vedetelor în viața reală.

Álvaro Morte, actorul care îl interpretează pe Profesor, creierul din spatele spargerilor, este căsătorit cu stilista Blanca Clemente, în vârstă de 42 de ani. Amândoi sunt discreți cu viața lor privată, iar Álvaro nu publică fotografii cu soția sa pe rețelele de socializare, chiar dacă face acest lucru cu gemenii lor León şi Julieta. Cei doi au împreună o companie de teatru, ”300 Postolas”.

Itziar Ituño, inspectoarea Raquel Murillo, de care Profesorul se îndrăgostește încă de la începutul serialului, își ține departe de ochii privitorilor viața privată. Recent, a fost diagnosticată cu COVID-19. Cât despre iubire, Itziar a declarat pentru presa spaniolă că nu este singură și că a găsit dragostea într-o vacanță în zona Amazonului.

Úrsula Corberó sau Tokyo nu are o relație cu Rio, partenerul ei din serial, după cum ar fi sperat mulți. În realitate, ea formează un cuplu cu actorul argentinian Chino Darín, cu care se iubește din anul 2016.

Alba Flores sau exotica Nairobi evită să vorbească despre viața sa privată. Cu toate acestea, zvonurile circulă, iar de câteva luni în prim plan au apărut câteva fotografii în care apare sărutând o femeie a cărei identitate nu s-a aflat până acum.

Jaime Lorent, impulsivul Denver, se iubește de doi ani cu actrița Maria Petraza, cu care a împărțit platoul de filmare în primele două sezoane ale serialului.

Petro Alonso, actorul care dă viață înțeleptului Berlin, are o relație de peste un an cu o tânără despre care se știe că o cheamă numai Tatiana și pe care acesta o numește afectuos Mrs. Bird.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI