Ce relație este între Marina Almășan și Georgică Cornu. ”Partenerii noștri încercau cu disperare să iasă basma curată.”

Relația dintre Marina Almășan și Georgică Cornu

Relația dintre Marina Almășan cu Georgică Cornu a debutat în urmă cu mulția ani și a stârnit diverse controverse, nu foarte puțin la număr. De atunci, cei doi au renunțat la partenerii pe care îi aveau când au început să se iubească și au dat startul unei vieți împreună. Ce confesiuni face prezentatoare de la TVR despre tot ce s-a petrecut între aceasta și omul de afaceri atunci?

Relația dintre Marina Almășan și Georgică Cornu

Relația Marinei Almășan cu Georgică Cornu continuă să surprindă. Cei doi s-au cunoscut întâmplător, dar nu într-un loc oarecare. Partea în care aceștia au început să fie judecați a fost mai apoi când au fost surprinși împreună în public, iar acasă...fiecare având partenerul  lui. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a scris mai multe detalii despre povestea lor de dragoste pe o rețea de socializare. Aceasta a susținut că l-a cunoscut pe Georgică la un Bal al Speranței, după ce a primit o invitație de la Maria Grapini. După ce s-au văzut și plăcut la prima vedere, s-au revăzut întâmplător în București la o cafea.

” Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr… Povestea lui – a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri ( tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară. A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică…”
Marina Almășan

Ce relație este între Marina Almășan și Georgică Conru?
Ce relație este între Marina Almășan și Georgică Conru?

„Am devenit niște aventurieri iresponsabili”

Prezentatoarea de televiziune a spus că acela a fost momentul care i-a adus aproape și care i-a ajutat să ia în final o hotărâre asupra relațiilor pe care le aveau acasă. Marina Almășan a mai povestit și cum au rezistat cu greu judecății presei și a lucrurilor eronate care se tot scriau în presă, dar că au reușit să treacă peste împreună.

Astfel au devenit „nişte aventurieri iresponsabili, care ne bătuseram joc de partenerii noştri de viata, înşelându-i”, a subliniat Marina Almășan, despre ceea ce scriau tabloidele odinioară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI