Ce relație este între Marian Nistor și Dorina Paraschiv, după 21 de ani. Cum arată azi Savoy

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au lansat Savoy Best 9 - Nimeni nu ne desparte, Savoy - Doi colindători romantici și un volum de versuri

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au organizat un eveniment special, pe 2 decembrie, la Magazinul Muzica din București, unde au lansat două CD-uri și o carte de poezii. După 21 de ani de relație, cei doi au declarat, amuzați, că abia acum au învățat să se iubească.

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au lansat Savoy Best 9 – Nimeni nu ne desparte, Savoy – Doi colindători romantici și un volum de versuri

Ziua de 2 decembrie a fost una specială pentru Marian Nistor și Dorina Paraschiv. Cei doi soți au lansat, la Magazinul Muzica din București, două CD-uri (Savoy Best 9 – Nimeni nu ne desparte și Savoy – Doi colindători romantici) și o carte de poezii.

„Abia am învăţat să ne iubim după 21 de ani de iubire”, a declarat Dorina Paraschiv pentru click!

Marian Nistor și Dorina Paraschiv Nistor, foto: Sever Gheorghe
Marian Nistor și Dorina Paraschiv Nistor, foto: Sever Gheorghe

„Moşul ne-a adus deja albumele acestea şi o carte de poezii de dragoste. Vom petrece Crăciunul în familie în Bucureşti, împreună cu familia compozitorului Mircea Drăgan, naşul nostru de cununie, iar de Revelion vom cânta într-un club din Brașov. Vom găti mâncăruri tradiţionale, sarmale, borş. Anul care vine ne dorim să ne găsească sănătoşi şi cu putere de muncă. Pentru că la anul lansăm în martie un dublu album, unul de muzică populară al Doinei, si Savoy Best 10”, a spus și Marian Nistor.

Formația Savoy a fost înființată de Marian Nistor în anul 1966. În anul 1963 a înființat prima formație Stelele în orașul Plopeni. În anul 1966 Marian Nistor a înființat Stelele 23 la Uzina 23 August din București. În anul 1967 au colaborat cu U.C.E.C.O.M. sub titulatura de Portativ. În anul 1968 au fost invitați la Teatru Constantin Tănase la sala Savoy unde au început repetițiile pentru un spectacol care avea să aibă loc la sala Palatului organizat de Teatrul Constantin Tănase. La una dintre repetiții compozitorul Aurel Giroveanu, actorul de comedie Ne Stroie și directorul teatrului Dinescu ne-au botezat Savoy. Formația Savoy a activat până în anul 1992. Componența formatiei era: Marian Nistor, Nicolae Rotarescu, Ionel Samoila, George Mitrea, Nicolaie Calangiu, Ionel Orban.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI