Ce răspuns a primit Viorica Dăncilă, după ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reacție ironică

Ce răspuns a primit Viorica Dăncilă, după ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reacție ironică
Ce răspuns a primit Viorica Dăncilă, după ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dăncilă l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-și înfrunta perspectivele. Reacție ironică din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu.

Ce răspuns a primit Viorica Dăncilă după ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis?

”De te-ndeamnă, de te cheamă/ Tu rămâi la toate rece” – în acest fel s-ar traduce atitudinea președintelui Klaus Iohannis față de rugămințile insistente ale Vioricăi Dăncilă, care a afișat sentimentul de furie, rugându-l încă o dată pe Iohannis să se prezinte la o confruntare. Mai exact, candidata la prezidențiale din partea PSD a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook cu statusul ”feeling angry” (n.r. simțindu-se furioasă), în care scrie că până în ultima clipă va insista și va fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită.

Ce răspuns a primit Viorica Dăncilă, după ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reacție ironică
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

Mesajul oficialului din mediul online reprezintă, așadar, o invitație către Iohannis la dezbaterea din această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Dăncilă a subliniat că echipa sa de campanie încearcă să ia legătura cu staff-ul șefului de stat pentru a stabili această întâlnire.

Despre consecvența Vioricăi Dăncilă a vorbit și senatoarea PNL Alina Gorghiu. Întâi, politicianul a spus că președintele Klaus Iohannis se află astăzi la Bacău, pentru a vorbi cu oamenii din Moldova. Liderul statului a declarat, vineri, că a vrut ca în această campanie electorală să întâlnească cât mai mulți oameni, tocmai de aceea o lasă pe Viorica Dăncilă să își facă singură campanie.

Reacție ironică din PNL

„Astăzi toată echipa de campanie este la Bacău, agenda președintelui este anunțată de ceva vreme. Există o diferență, ca să răspund direct la apelul doamnei Dăncilă, este o diferență foarte mare între cei 2 candidați. Pe de o parte, avem un candidat Dăncilă și un partid care, fără multă creativitate, au ales, de exemplu, ieri, să plaseze pe surse prin presă o înscenare de vizită în ultim zi de campanie la DNA ca să o victimizeze, astăzi înțeleg că face din nou apel la dezbatere, tot fără pic de imaginație, pentru că președintele a tranșat încă din debutul campaniei acest subiect. Avem un partid și un candidat care aleg să vorbească în conferință de presă, fără oameni lângă ei, pentru că le e frică să se afle în mijlocul mulțimii”, a spus Gorghiu.

„Lăsăm la latitudinea electoratului să aprecieze campania de fake news a PSD legată de tăieri de pensii și salarii, introducerea de noi taxe și impozite, lucruri mincinoase, și mesajul constructiv pe care și astăzi Klaus Iohannis îl va avea în Moldova”, a continuat senatoarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI