Mărturisiri surprinzătoare despre Viorica Dăncilă! Ce crede purtătorul de cuvânt al PSD despre candidata la prezidențiale. Un detaliu nebănuit a uimit pe toată lumea

Mărturisiri surprinzătoare despre Viorica Dăncilă! Ce crede purtătorul de cuvânt al PSD despre candidata la prezidențiale. Un detaliu nebănuit a uimit pe toată lumea
Mărturisiri surprinzătoare despre Viorica Dăncilă! Ce crede purtătorul de cuvânt al PSD despre candidata la prezidențiale

Valeriu Steriu, purtătorul de cuvânt al PSD, a făcut dezvăluiri despre Viorica Dăncilă, candidată la prezidențiale, în ultima zi de campanie electorală. Ce crede acesta?

Purtătorul de cuvânt al PSD, mărturisiri surprinzătoare despre Viorica Dăncilă

Ultima zi de campanie electorală a venit cu emoții pentru candidații în cursa pentru Cotroceni, dar și cu mărturisiri. Valeriu Steriu, purtătorul de cuvânt al PSD, a așternut, pe Facebook, câteva cuvinte despre ce fel de om este cu adevărat Viorica Dăncilă. Înainte de a ”intra în pâine”, Steriu a reamintit că este membru PSD de mai bine de 10 ani și este mândru de fiecare zi petrecută în partid.

Mai apoi, a subliniat că până nu de mult oamenii știau cum este Dăncilă din laudele prietenilor săi de la Bruxelles, care conturau un politician ce muncește și se documentează pentru ”amendamentele la Politica Agricolă Comună pe care le depusese în calitate de membru al Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European”. Purtătorul de cuvânt a subliniat că ”în particular, Viorica Dăncilă e un om pe care ți l-ai dori prieten”.

Cât despre campania electorală, comparată de acesta cu cea a lui Obama, Steriu a scris că șefa sa este interesată să fie tot mai bună și că depune și eforturi în acest sens. De asemenea, el a atins și subiectul dezbaterilor sale, susținând că pentru a face față celui mai lung maraton de comunicare dintre un candidat și presă din istoria post-decembristă a României, oficialul a muncit ore întregi, pentru a se documenta și analiza subiectele.

”Mă face să îmi amintesc de mantra campaniei lui Obama. No drama Obama”

Viorica Dăncilă lucrează cu adevărat în echipă, iar asta se vede la nivelul activității curente și la modul în care fiecare se raportează la ce face echipa. Fiecare membru face propuneri, fiecare ascultă, prestațiile fiecăruia se analizează, se mai fac critici, se mai fac corecturi, ne consultăm cu alți colegi care stăpânesc tehnic anumite domenii, avem un dialog permanent cu echipa de consultanță pentru campanie (o echipă foarte bună, căreia vreau să-i mulțumesc pentru colaborarea din această perioadă).

Dar totul pleacă de la șef. Iar faptul că Viorica Dăncilă a instituit o atmosferă de dialog și de încredere, în care fiecare poate vorbi liber, a contat mult. A fost o campanie extrem de muncită, dar fără dramă. Ceea ce mă face să-mi amintesc de mantra campaniei lui Barack Obama din 2008, atunci când echipa sa de campanie îl alinta pe viitorul președinte al SUA cu termenul „No drama Obama”, pentru că viitorul șef de stat era mereu calm și încrezător și era un colaborator al echipei, nu doar un beneficiar distant al muncii lor”, este o parte din mesajul purtătorului de cuvânt al PSD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI