Ce răspuns a dat Delia când a fost întrebată de Dumnezeu. Acesta e marele regret al artistei

Ce răspuns a dat Delia când a fost întrebată de Dumnezeu. Acesta e marele regret al artistei
Răspunsul Deliei când a fost întrebată de Dumnezeu. Cum a surprins vedeta?

Fanii celebrei Delia sunt surprinși de fiecare dată când aceasta dă ceva din casă pentru că deseori se întâmplă să-și țină părerile și credințele pentru ea și cei apropiați. Ce răspuns a oferit atunci când a fost întrebată de Dumnezeu? Puțini știau de acest lucru

Fanii Deliei nu știau asta despre cea. Ce a răspuns când a fost întrebată de Dumnezeu?

Delia se mândrește cu o viață pe placul ei. Iată că după ani de muncă nimeni nu-i mai poate contesta talentul, truda sau pasiunea pentru muzică. La 39 de ani aceasta are o carieră impresionantă, un soț deosebit, vacanțe oriunde își dorește și oricând și se declară pe deplin mulțumită de ceea ce a reușit să clădească.

Delia Matache a spus totuși motivul pentru care nu a devenit încă mamă, subiect aspu discutat în online de fanii acesteia și nu numai. ”Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim.

Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toţii, nu mi se pare prea ok. Am multe temeri, deşi cred că aş fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate“, i-a mărturisit Delia, Andrei.

Ceea ce știu câțiva din internauți este că tatăl artistei este credincios. Ion Matache a divorțat de mama solistei în anul 2004, ulterior a plecat să se călugărească pe Muntele Athos. Iată că lucrurile se schimbă în dreptul credințelor vedetei care susține că nici ea și nici partenerul său nu sunt credincioși:

„Noi nu suntem credincioşi, nici eu, nici Răzvan. Mi-ar plăcea să fiu, să vorbesc cu Dumnezeu când am probleme. Noi nu prea credem. Tata este aşa, el a fost la Muntele Athos, acum este aici în ţară. S-a întors. Nu semăn cu el, a mărturisit juratul de la iUmor.

Ce fel de părinte se vede?

“Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc că vorbesc vecinii aiurea”
Delia Matache (Sursa: podcast-ul „Acasă la Măruță”)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI