10 apr. 2024 | 12:25

Ce rasă de câine ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie. Surpriză mare la Balanță și Pești

Horoscop
Ce rasă de câine ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie. Surpriză mare la Balanță și Pești

Dacă vreți să adoptați un câine, ar trebui să țineți cont și de ce spun astrele în acest sens. Semnul zodiacal în care v-ați născut poate juca un rol extrem de important. Câinii sunt recunoscuți pentru loialitatea și afecțiunea pe care le-o oferă stăpânilor. Pentru a găsi animalul ideal de companie, aflați în materialul următor ce rasă de câine vi se potrivește în funcție de zodie. Surprizele sunt mari la anumiți nativi!

Ce rasă de câine ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie

Berbec

Berbecii sunt semne de foc, iar cei născuți în această zodie tind să fie exploratori aventuroşi. Adesea pot fi singuratici şi nerăbdători, la fel ca și ciobănescul german. Așadar, această rasă de câine se potrivește cel mai bine cu Berbecul.

Taur

Cei născuţi sub semnul Taurului sunt loiali şi extrem de inteligenţi. Taurul poate fi atât de motivat încât ajunge să fie de-a dreptul încăpăţânat atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor, dar e şi răbdător în acelaşi timp. Astfel că rasa de câini Corgi este perfectă pentru el.

Gemeni

Gemenii sunt curajoşi şi caută întotdeauna experienţe noi, învăţând în permanenţă ceva şi împărtăşind ceea ce ştie cu ceilalţi. Rasa de câini Jack Russell Terrier este, de asemenea, doritor de experienţe noi şi are o gândire inteligentă şi rapidă. Ei se potrivesc perfect.

Vezi șiZodiile care trăiesc frumos. Ştiu să se distreze şi să vadă mereu partea plină a paharului

Rac

Racul este foarte sensibil şi e orientat spre familie. El preţuieşte oamenii din jurul lui, se bucură de socializarea cu aceştia şi are grijă de cei dragi. Rasa de câini Pug este perfectă pentru el, pentru că aceşti câini sunt foarte comunicativi şi le place să fie în jurul stăpânilor lor în orice moment.

Leu

Pentru Lei, labradorii sunt excelenți ca și animale de companie. Această rasă de câine este cunoscută pentru loialitatea sa și va un partener perfect pentru Leu.

Fecioară

Fecioarele sunt inteligente, agile și spirituale. Vor munci mereu din greu pentru a obține ceea ce își doresc. Rasa de câini Border Collie e ideală pentru acești nativi.

Balanță

Balanţa e adesea timidă şi închisă în ea, dar reuşeşte să se deschidă în faţa prietenilor şi familiei. Bit Bull-ul este dur la prima vedere, dar loial stăpânilor lui. Așa că face pereche cu Balanțele!

Scorpion

Personalitatea Scorpionului poate fi profundă, dar natura lui puternică îl face un lider incredibil. Câinele perfect pentru el este din rasa Schipperke, încrezător şi independent.

Săgetător

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru simţul aventurii și independenţa lor. Rasa de câini Beagle este foarte activă mental și s-ar potrivi de minune cu acești nativi.

Capricorn

Capricornii se bucură de tot ceea ce îi înconjoară. Formează o pereche perfectă cu câinii din rasa Golden Retriever.

Vărsător

Vărsătorul este un amic grozav, dar și sensibil în același timp! El înţelege bine mintea umană şi oamenii din jurul lui, precum şi câinele din rasa Griffon de Bruxelles.

Pești

Nativii Pești au abilitatea de a-şi schimba personalitatea imediat. Pot fi supărați, iar la scurt timp să fie și veseli. Câinii din rasa Chihuahua sunt perfecţi pentru ei.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Capital.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro