13 mart. 2023 | 10:46

Ce punct slab ai în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici, dezvăluiri speciale: Balanțele nu pot lua repede decizii

Horoscop
Ce punct slab ai în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici, dezvăluiri speciale: Balanțele nu pot lua repede decizii
Ce punct slab ai în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici, dezvăluiri speciale Balanțele nu pot lua repede decizii

Fiecare zodie are punctele sale tari, atuurile și trăsăturile pozitive, precum și slăbiciunile și defectele. În timp ce Balanțele nu se pot decide ușor, cei din zodia Leu sunt extrem de orgolioși, iar nativul Vărsător poate fi extrem de imatur și detașat. Verifică și tu ce defecte ai în funcție de semnul zodiacal.

Ce defecte ai în funcție de zodie

Berbec

Cel mai mare defect al nativului din zodia Berbec este mândria. Regele autoproclamat al zodiacului european are aere de superioritate și este convins că deține dreptatea și adevărul absolute. Nu accepți sfaturi de la cei din jur.

Taur

Adori luxul, opulența, banii, viața bună. Îți place să stai în zona ta de confort și nu suporți ca nimeni să îți spună ce să faci. Cea mai mare slăbiciune a ta este lipsa de spontaneitate. De asemenea, nativul Taur este extrem de orgolios.

Gemeni

„Au și ei o „calitate” – se risipesc. Tendința este de a porni mai multe proiecte pe care nici nu le finalizează. Riscă să piardă chiar și persoane dragi de lângă ei.”, spune astrologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Rac

Familist convins, o persoană bună, care se gândește la binele celor din jurul său. Ești boem, visător și adori să stai în propria zonă de confort. Punctul tău slab este că nu ierți și nu uiți nimic din ce ți se întâmplă. Renunți foarte ușor la oameni și nu acorzi a doua șansă.

Citește și Zodiile care pierd o avere în perioada următoare. Au mare ghinion pe plan financiar, nimic nu le merge cum trebuie

Leu

Ești extrem de orgolios și de trufaș. Deși ești o persoană caldă, extrovertită, veselă, care adoră să fie în centrul atenției, câteodată poți depăși anumite limite, moment în care oamenii te trag de mânecă. Orgoliul te împiedică să îți vezi propriile greșeli și nu știi să ceri iertare.

Fecioară

La nativul din zodia Fecioară, frica de eșec este punctul cel mai slab. Tinzi spre perfecțiune și nu accepți criticile celor din jur. Ironia sorții este că tu ești genul de persoană care adoră să-i critice pe cei din jur, motiv pentru care nu ești tocmai cel mai popular om din grup.

Balanță

Ești o persoană sinceră, caldă, miloasă, iubitoare și extrem de răbdătoare. Singura ta slăbiciune sunt oamenii, pe care-i iubești mai presus de orice.

Când vine vorba de defecte, poți fi extrem de nehotărât și îți ia mult timp să iei o decizie, deoarece îți place să cântărești bine de tot lucrurile înainte.

Scorpion

Introvertiți, calmi și foarte pretențioși, cel mai mare defect al nativilor din Scorpion este acela că nu stau foarte bine la capitolul comunicare. Se retrag în umbră și te studiază de acolo.

Săgetător

Ești schimbător și extrem de vulcanic. Nu ai răbdare și vrei ca totul să fie făcut conform regulilor tale. Nu accepți un refuz ca răspuns.

Citește și Zodii care nu acceptă o despărţire. Nu suportă să fie părăsite, îşi urmăresc cu atenţie fostul iubit. Trebuie să te fereşti de ele!

Capricorn

„Marele lor defect este furia. Se enervează greu, dar dacă ai un Capricorn supărat, fugi. Își manifestă emoțiile fără să se gândească la consecințe. Când sunt furioși, sunt răzbunători.”, susține astrologul.

Vărsător

Ești egoist, superficial și nu știi să construiești relații profunde. Fugi de responsabilitate și vrei să fii veșnic liber, fără obligații. Pe de altă parte, ai face orice pentru familie și cei dragi.

Pești

Astrele susțin că ești mult prea emotiv și lași sentimentele să îți întunece judecata, de cele mai multe ori, atunci când ai de luat decizii radicale.

Digisport.ro
Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu unui tânăr de 20 de ani, sub ochii întregului stadion
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Despăgubiri dacă nu ai apă caldă sau căldură. Cui și cum le ceri
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cinci zodii care vor avea probleme de sănătate în următoarea perioadă. Trebuie să fie foarte atente
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Șoferii scapă de amenzi și puncte de penalizare. Pentru ce abateri nu mai sunt sancționați
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro