Ce probleme de sănătate are Tily Niculae, gravidă în 6 luni. Este foarte chinuitor

Tily Niculae se confruntă cu probleme în sarcină. Actrița a dezvăluit că este gravidă la finalul anului trecut, oferind ulterior și detalii despre sexul bebelușului. Vedeta urmează să aducă pe lume un băiețel, dar perioada în curs nu e deloc una tocmai bună pentru ea. Cunoscută românilor din serialul La Bloc, de pe ProTV, actrița de 34 de ani se simte epuizată din pricina sarcinii.

Ce probleme de sănătate are Tily Niculae, gravidă în 6 luni. Este foarte chinuitor

Tily le-a dezvăluit tuturor că a ajuns la capătul puterilor, gravidă fiind în cea de-a șasea lună. Este una și dintre cele mai dificile perioade dintr-o sarcină, după cum a putut resimți pe deplin vedeta. Simptomele pe care le experimentează nu sunt tocmai necunoscute mămicilor, fiind vorba despre episoade de insomnii, fie de cele în care hormonii ajung să o ia razna.

Ce probleme de sănătate are Tily Niculae, gravidă în 6 luni. Este foarte chinuitor
Tily Niculae a dezvăluit că are probleme cu sarcina, dar și că se confruntă des cu episoade de insomnie

Mai exact, Tily Niculae a dezvăluit că plânge necontrolat, de multe, având astfel de momente pe parcursul lunilor de sarcină. Mai este cunoscut și că vedeta și-a dorit foarte mult să rămână însărcinată, o a doua oară. De aceea, foarte mulți ani a urmat tratamente de specialitate și a pierdut câteva sarcini. Din fericire, în luna noiembrie din 2019, chiar de ziua ei de naștere, actrița le-a dezvăluit fanilor pe blogul personal că urmează să devină mamă. Visul ei s-a îndeplinit, iar aceasta va deveni iarăși mămică în primăvara acestui an.

„Încerc să rămân pozitivă, dar nu îmi iese. Al treilea trimestru de sarcină este cel mai dificil din punct de vedere fizic și emoțional. Deprivarea de somn și insomniile m-au terminat. În loc să fie cu «Yey!» pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până când o să îl țin în brațe pe iubitul nostru mic, ce fac eu? Plâng și am o față tristă. Cu siguranță, sunt hormonii. Anxietatea, pe care mă încăpățânez să o alung, chiar nu mă sperie. Știu că sunt stări care vor trece”, a dezvăluit Tily Niculae, potrivit click.ro.

„Sunt conștientă de acest proces, de acest miracol. Știu ce înseamnă o naștere și cum este să te simți lăuză”, a mai împărtășit vedeta, pe rețelele sociale.

Actrița a dezvăluit și ce nume va purta băiețelul său, ce urmează să fie botezat cu prenumele de Radu Teodor. Aceasta și soțul ei, Dragoș Popescu, mai au împreună o fetiță pe nume Sofia, în vârstă de 7 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI