Ce probleme de sănătate are Nicoleta Voicu, după ce a avut covid: ‘Este foarte riscant’

Ce probleme de sănătate are Nicoleta Voicu, după ce a avut covid: ‘Este foarte riscant’
Nicoleta Voicu mărturisește care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă

Nicoleta Voicu are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu starea sa, după ce a fost infectată cu coronavirus. Cunoscută interpretă de muzică populară vine cu detalii pentru cei care o îndrăgesc. Ce se întâmplă cu cântăreața?

Nicoleta Voicu, detalii despre starea sa de sănătate: ce probleme are cântăreața?

Nicoleta Voicu are probleme de sănătate la scurt timp după ce și-a revenit după infectarea cu COVID-19. Interpreta de muzică populară trece prin momente dificile și nu se ascunde de fanii ei în această perioadă. Fosta parteneră de viață a lui Gheorghe Turda a rămas cu sechele destul de grave în urma experienței cu virusul chinez.

Aceasta este o perioadă și mai grea pentru interpretă pentru că avea planuri mari pe plan profesional, dar totul a fost pus pe stop din cauza pandemiei. Solista a primit recent și un diagnostic de la specialiști.

Concret, ea are niște probleme de coagulare a sângelui și oricând un cheag poate să-i ajungă la un organ vital și astfel să-i fie fatal. Vedeta urmează cu strictețe indicațiile medicului, are grijă de alimentație și ia un tratament cu medicamente naturiste.

„Deși sunt cu sabia deasupra capului, m-am împrietenit cu moartea”

„Momentan sunt bine, după perioada această de Covid-19. Cu acele vânătăi sunt niște probleme ce țin de coagularea sângelui, de frică să ajung în spital, am învățat să le țin sub control acasă, deși sunt cu sabia deasupra capului, m-am împrietenit cu moartea.

Am căutat variante de tratamente naturiste și deja totul a devenit un mod de viață. Trebuie să nu mănânc prăjit, să beau aproape zilnic suc de struguri, trebuie să mănânc somon, avocado. În perioada de izolare am mâncat ce am avut și mi-au explodat iar pe corp vânătăile”, a detaliat aceasta.

Ce restricții are vedeta?

Solista a mai susținut și că trebuie să se țină departe de supărări pentru că ar putea fi afectată pe sistem nervos de orice lucru. Nicoleta Voicu are încredere în medici, dar nu ar vrea să ajungă deloc la spital în aceste vremuri.

„Trebuie să mă țin și departe de toate subiectele care mă afectează pe sistem nervos. E foarte riscant, un cheag de sânge poate oricând să ajungă la creier, inimă sau plămâni și să fie fatal. Dar eu mi-am proiectat să trăiesc.

Mă domină frica de a ajunge în spital, nu mai ai siguranță acolo, nici garanție, deși sunt convinsă că sunt și medici foarte buni. Încă nu am curaj să ajung la spital, deși există un tratament”
Nicoleta Voicu (Sursa: fanatik.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI