Ce probleme de sănătate are Emil Constantinescu. Fostul președinte, investigații amănunțite la Spitalul Elias

Ce probleme de sănătate are Emil Constantinescu. Fostul președinte a fost internat la Spitalul Elias

Emil Constantinescu, fostul Președinte al României, a fost internat la Spitalul Elias din capitală unde i s-a facut o tomografie abdominală. Într-un mesaj transmis presei de la cabinetul lui Emil Constantinescu se spune că fostul președinte și-a făcut analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an.

Ce probleme de sănătate are Emil Constantinescu

Vineri, Emil Constantinescu a fost internat la Spitalul Elias pentru examenele medicale de rutină și pentru o tomografie abdominală. Fostul Președinte a negat că ar avea probleme grave de sănătate și că nu trebuie să se alarmeze presa.

Ce probleme de sănătate are Emil Constantinescu. Fostul președinte a fost internat la Spitalul Elias
Ce probleme de sănătate are Emil Constantinescu. Fostul președinte a fost internat la Spitalul Elias

„Ştirea apărută recent în presă, conform căreia preşedintele Emil Constantinescu a fost internat de urgenţă, acuzând grave probleme de sănătate, este falsă. Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă nu a fost „spitalizat de mai multe ori”, aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o.”, a transmis Adina Bara, de la cabinetul preşedintelui Emil Constantinescu.

Reamintim faptul că În 10 decembrie 2019, preşedintele Constantinescu a participat, la BNR, la prezentarea volumului 3 al trilogiei „Resursele minerale ale României. Resurse energetice”, precum şi la lansarea cărţii „România în timpul administraţiei Emil Constantinescu” scrisă de istoricul Alex Mihai Stoenescu. În 16 decembrie va fi prezent la şedinţa solemnă comună a Parlamentului României, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989; în 19 decembrie va participa la evenimentul organizat de Guvernul României, „30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989″ şi va fi prezent la ceremonia de depunere a jurământului, în Parlamentul României, de către preşedintele Klaus Iohannis”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI