Ce probleme de sănătate are Elena Gheorghe. Cântăreața a ajuns la o clinică din București

Ce probleme de sănătate are Elena Gheorghe. Cântăreața a ajuns la o clinică din București
Ce probleme de sănătate are Elena Gheorghe?

Elena Gheorghe a ajuns la o clinică din București din cauza unor probleme de sănătate. Cunoscuta cântăreață și-a îngrijorat toți fanii. Ce se întâmplă acum cu fosta solistă a trupei Mandinga?

Elena Gheorghe are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista?

Elena Gheorghe și-a șocat fanii care au luat recent la cunoștință faptul că artista a făcut o vizită la o clinică din Capitală. Îndrăgita cântăreață se pare că ar avea probleme de sănătate, conform spynews.ro.

Blondina a stat mai bine de o oră în cabinetul medicului, timp în care soțul său a așteptat-o în mașină. De asemenea, există posibilitatea ca vedeta doar să se fi deplasat la instituția medicală pentru a-și face câteva analize.

Ceea ce a dat de gândit a fost faptul că Elena nu a ieșit deloc cu zâmbetul pe buze de la clinică, ci destul de melancolică și pusă pe gânduri. Amintim că zilele trecute Elena se plângea fanilor pe rețelele de socializare că se confruntă cu un disconfort uriaș din cauza măștilor de protecție, declarând ulterior că trebuie să meargă la un dermatolog pentru a-și rezolva problema.

”Voi merge la un dermatolog, căci vreau părerea unui specialist. Cu fața nu e de joacă. Cam așa arată fața mea. Slavă Cerului este mai bine. Asta pentru că nu purtăm măști și înainte de culcare ne îngrijim, punem toate cele pe față și suntem ok.

Dar ziua, când trebuie să mergem unde avem treabă înăuntru, e musai cu mască. E foarte bine că se întâmplă asta, numai că pățim treaba asta”, a transmis artista printr-un InstaStory.

Cum își menține artista ttrupul sănătos și frumos?

„Fac zilnic sport pentru că e important pentru mine. Fiecare dintre noi trebuie să facă sport, să meargă la sală sau să dea o tură cu bicicleta prin parc. E benefic să alergăm, să facem mișcare, să scăpăm astfel de griji și de probleme. Să ne ocupăm de noi cel puțin jumătate de oră pe zi și să facem mișcare. Eu merg la sală, unde fac exerciții cardio, dar și o mulțime de abdomene. Iubesc să înot și vă garantez că sportul este cel mai bun remediu antistres”
Elena Gheorghe

Solista a fost invidiată de multe doamne și domnișoare pe parcursul celor două sarcini și după acesta datorită genei bune pe care o are și care nu a lăsat-o să se îngrașe deloc în exces. Blondina a revenit surprinzător de repede la formele cu care ne-a obișnuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI