Ce probleme are Roxana Vancea cu sarcina. Anunțul trist făcut de brunetă: ‘Nu aveam de unde să știu’

de: Iulia Statie
22 06. 2021

Roxana Vancea va deveni mămică pentru prima oară, dar sarcina sa nu este lipsită de probleme. Bruneta așteaptă să aducă pe lume un băiețel, dar a primit de la medic o veste tristă. Aceasta este cunoscută pentru silueta sa perfectă, dar antrenamentele sale nu au fost de bun augur acum.

Roxana Vancea a dezvăluit ce probleme are

Fosta vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani și soțul ei, Dragoș Paiu, abia așteaptă să devină părinți, dar bebelușul ar putea să vină mult mai repede pe lume decât se așteptau. Se pare că bruneta a fost anunțată că o să nască mai devreme, mai ales pentru faptul că s-a antrenat în această perioadă plină de provocări.

„N-am reușit să pun decât un kilogram. Mă simt foarte bine. (…) Medicul mi-a interzis să fac sport o perioadă. Când m-am dus la control mi-a zis: ‘Trebuie să faci o pauză de vreo 3 săptămâni’

Mi-a explicat că o să nasc mai devreme, că e colul scurt … cică majoritatea femeilor pățesc asta. M-am și antrenat ca nebuna în perioada asta, că n-aveam de unde să știu.”, a declarat Roxana Vancea într-o emisiune TV.

De ce nu are Roxana Vancea deloc burtică. Secretul s-a aflat

Chiar dacă poartă în pântece un băiețel, Roxanei Vancea nu i se observă burtica. Fosta iubită a lui Mihai Bendeac este cunoscută pentru faptul că se bucură de forme armonioase și o siluetă întreținută la sală, așa că ea încearcă să mănânce sănătos pentru a nu se confrunta în următoarele luni cu anumite kilograme în plus.

„Nu are cum să se vadă burtica, pentru că este mică, abia sunt în a-17-a săptămână de sarcină. Normal, cam din luna a patra sau a cincea începe să se vadă burtica.

Nu mă îngraș pentru că mănânc sănătos. Femeile însărcinate se îngrașă în perioada aceasta pentru că așa vor ele, le place să mănânce mult, nu că au pofte. Acesta este un pretext, ele iubesc mâncarea și dau vina pe pofte.”, ne-a spus, în exclusivitate, Roxana Vancea.

Roxana Vancea, răsfățată de soț. Cum o protejează Dragoș în această perioadă

Fosta vedetă de la Neatza cu Răzvan și Dani nu se poate plânge, mai ales pentru că soțul ei, Dragoș Paiu, are grijă să nu facă vreun efort pentru a pune în pericol sarcina. De asemenea, Milan, băiețelul bărbatului din altă relație, este extrem de fericit pentru că va avea un partener de joacă.

„Îmi pupă burta toată ziua și el și Milan, sunt simpatici tare amândoi, vorbesc cu bebele din burtică. Nu mă lasă să fac mai nimic prin casă și mă iubesc tare mult amândoi. Toata ziua pupici, îmbrățisări, mă fac și din vorbe frumoase să mă simt mai frumoasă decât sunt.”, a mai spus Roxana Vancea pentru Impact.