De ce Roxana Vancea nu are deloc burtică, deși e însărcinată în aproape cinci luni. Vedeta a dezvăluit secretul EXCLUSIV

De ce Roxana Vancea nu are deloc burtică, deși e însărcinată în aproape cinci luni. Vedeta a dezvăluit secretul EXCLUSIV
De ce Roxana Vancea nu are deloc burtică, deși e însărcinată în aproape cinci luni. Vedeta a dezvăluit secretul EXCLUSIV

”Soțul și fiul lui îmi pupă burtica și vorbesc cu bebele!”

Roxana Vancea este răsfățată ca o prințesă de soțul ei, Dragoș Paiu, care nu o lasă să facă mai nimic în casă. Contactată de reporterii Impact.ro, Roxana ne-a vorbit despre această perioadă frumoasă:
“Îmi pupă burta toată ziua și el și Milan, sunt simpatici tare amândoi, vorbesc cu bebele din burtică. Nu mă lasă să fac mai nimic prin casă și mă iubesc tare mult amândoi. Toata ziua pupici, îmbrățisări, mă fac și din vorbe frumoase să mă simt mai frumoasă decât sunt”.

Nu s-a îngrășat deloc: ”Femeile însărcinate se îngrașă pentru că așa vor ele, nu că au pofte”.

Fosta asistentă de la “Neața cu Răzvan și Dani” (Antena 1) nu s-a îngrășat deloc, în această perioadă: “Nu are cum să se vadă burtica, pentru că este mică, abia sunt în a-17-a săptămână de sarcină. Normal, cam din luna a patra sau a cincea începe să se vadă burtica.

Nu mă îngraș pentru că mănânc sănătos. Femeile însărcinate se îngrașă în perioada aceasta pentru că așa vor ele, le place să mănânce mult, nu că au pofte. Acesta este un pretext, ele iubesc mâncarea și dau vina pe pofte”, ne-a mai spus Roxana, pentru impact.ro

S-au relaxat în Egipt

Pe lângă momentele de afecțiune din partea familiei, Roxana a primit, luna trecută, în dar, o vacanță în Egipt: “Suntem în vacanță, suntem bine. Nu am pofte de graviduță, momentan. Soțul meu mă răsfață pe mine și pe Milan, cum poate el mai bine.

Ne-a adus în vacanță, la căldură, chiar dacă el urăște căldura. A venit aici pentru că așa am vrut eu și Milan, nu că ar fi dorit el. Ne duce unde vrem noi doi. Azi, spre exemplu, ne-a dus să înotăm cu delfinii, ieri, cu ATV-urile, în deșert, am fost și la cămile.

Pentru noi, soțul meu stă sub umbreluță toată ziua și se dă cu cremă de protecție. Este foarte cald aici. Sunt 39-42 de grade”, ne povestea atunci Roxana Vancea.

 ”N-am voie să mai fac abdomene”.

Bruneta a vorbit despre faptul că bebelușul va fi băiețel: “După ultima ecografie, sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună, când am rămas însărcinată.

Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. N-am voie să mai fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul al doilea o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate, pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a spus ea. Astăzi, Roxana a confirmat faptul că va avea un băiețel, adică exact ce și-a dorit Milan, fiul soțului ei.