Ce probleme are Meghan Markle cu fiica ei. Ducesa și Prințul Harry sunt îngrijorați

Ce probleme are Meghan Markle cu fiica ei. Ducesa și Prințul Harry sunt îngrijorați
Sotia lui Harry va aparea in show-ul lui Ellen

Ducesa de Sussex este îngrijorată pentru fiica ei, Lillibet. Soția prințului Harry are probleme cu micuța.

Ducesa de Sussex, probleme cu fetița ei

Ducesa urmează să apară la The Ellen DeGeneres Show, joi, 18 noiembrie. Într-un clip teaser, ducesa a împărtășit o problemă pe care o are cu mezina familiei.

Meghan Markle a povestit cât de fericiți” sunt ea și prințul Harry în California, deși și-ar dori ceva pentru a ușura durerile de gingii ale fiicei sale Lilibet, pentru că micuței încep să îi crească dinții.

Ducesa de Sussex a fost intervievată de Ellen DeGeneres, care a glumit că ar trebui să încerce „tequila” în avanpremiera discuției lor, care va fi difuzată integral joi.

Acesta este al doilea interviu important pe care Meghan l-a acordat de când ea și Harry s-au mutat în SUA anul trecut, ea fiind extrem de critică la adresa familiei regale în timpul discuției cu Oprah Winfrey.

Însă, într-un scurt clip din interviul cu prietena sa ă Ellen, conversația s-a axat pe noua ei viață și, de asemenea, pe cât de dificil a fost pentru ea începutul carierei.

Ea a spus că a căutat orice metodă „orice pentru a ușura” durerile de dentiție ale lui Lilibet, iar Ellen i-a răspuns: „Tequila, orice.”

Harry a mai spus că și-a dat seama că trebuie să rupă ciclul vieții în Familia Regală și să își crească copiii într-un mediu diferit.

Dar, în timp ce Palatul Buckingham ar fi putea fi îngrijorat dacă Meghan va face noi acuzații, ducesa, în clipul interviului cu Ellen, s-a axat pe alte subiecte.

Daniel Martin, make-up artistul lui Meghan, a declarat că interviul a privit „latura amuzantă” a acesteia.

“Noi (el și hairstylistul Jason Low) am fost în culise tot timpul. Este foarte amuzantă, iar Ellen a scos la iveală latura caraghioasă și amuzantă a lui Meghan, pe care toată lumea o va putea vedea în sfârșit”, a spus acesta.

Meghan, despre greutățile de la începutul carierei

Meghan și Ellen au discutat despre greutățile cu care ducesa s-a confruntat la începutul carierei de actriță.

„Așa că am avut acest Ford Explore Sport foarte vechi și la un moment dat cheia nu mai funcționa pe partea șoferului, așa că nu puteai să intri pe ușă,

așa că după audiții parcam în spatele parcării și deschideam portbagajul și mă urcam înăuntru, trăgeam ușa după mine și mă târam pe scaune ca să ies.

Așa veneam și mă duceam și mă întorceam. Parcam la poarta trei și mă furișam până acolo, iar agenții de securitate de aici îmi spuneau mereu „baftă, sper să reușiți”, a povestit ducesa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI