Ce probleme are Gina Pistol chiar înainte să nască. Iubita lui Smiley a povestit detalii neștiute

Ce probleme are Gina Pistol chiar înainte să nască. Iubita lui Smiley a povestit detalii neștiute
Gina Pistol, despre problemele întâmpinate înainte de naștere

Gina Pistol se află pe ultima sută de metri până când își va ține în brațe fetița. Dar „copii mici, probleme mici”, însă ce se întâmplă când ei încă nu au venit pe lume? Ei bine, tot dintr-o problemă în alta. Ne spune asta blondina, care întâmpină dificultăți de ordin organizatoric în ceea ce privește redecorarea locuinței pentru când micuța va veni acasă.

Gina Pistol, probleme cu mobilierul și cu nervii. Iubita lui Smiley a povestit cu umor întâmplarea care i-a dat de furcă

Gina Pistol este în luna a șaptea de sarcină și se bucură de fiecare moment de mamă-fiică, căci în curând va face cunoștință și tatăl Smiley cu ea. Deși bucuria plutește în aer, mai cu seamă cu cât copilul a fost mult așteptat, vedeta se confruntă și cu situații dificile, care o epuizează, nemaiavând aceeași energie și putere de a face lucruri ca înainte.

Graviduța a împărtășit cu admiratorii ei din mediul online o situație prin care trec toate femeile însărcinate, în special cele aflate în ultimul trimestru de sarcină.

„Am să vă arăt imediat cum începe pentru mine săptămâna. Deci două săptămâni o să fac doar asta, trebuie să eliberez tot din bucătărie pentru că urmează să vină mobilierul nou. După care, dressing-ul, camera fetiței și eu abia mă mișc. Oricum, zici că există niște reguli nescrise despre femeile însărcinate.

Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru, trebuie să zugrăvești, să renovezi, să faci curățenie generală. Adică orice ca să-ți faci viața grea, să nu fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să fie ușor, dar tot ce fac, fac greu”, a povestit prezentatoarea TV.

„Mai este o problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi” 

În plus, vedeta a amintit și de un alt efect al hormonilor căruia femeile însărcinată nu-i fac față de cele mai multe ori. „Mai este și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare și așa… nu există, nu. Până nu face ca ea, nu există”, a completat ea.

Gina Pistol și Smiley nu au spus niciodată cu subiect și predicat că se iubesc, deși zvonuri au fost de-a lungul vremii. Așa se face că tocmai după aproape patru ani de relație cei doi au recunoscut că formează un cuplu, la scurt timp dând și vestea că vor deveni părinții unei fetițe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI