Ce probleme are Gheorghe Gheorghiu după nuntă. I-a mărturisit totul lui Cătălin Măruță: ”Nu mă așteptam”

Ce probleme are Gheorghe Gheorghiu după nuntă. I-a mărturisit totul lui Cătălin Măruță: ”Nu mă așteptam”
Abia ce s-a casatorit cu partenera lui

Gheoghe Gheorghiu și Gabriela Bănescu s-au căsătorit duminică, pe 14 noiembrie, în America. Evenimentul a fost unul deloc discret, pe care l-au împărtășit cu apropiații și cu mulți invitați.

Gheorghe Gheorghiu, probleme după ce s-a căsătorit

Artistul de 67 de ani s-a căsătorit cu Gabriela, patroana unui lanț de restaurante cu specific românesc din State Unite. Cei doi au avut evenimentul în New York, iar nași le-au fost Maria Dragomiroiu și soțul acestei.

Vor veni foarte mulți prieteni, și-au luat viza, și-au luat biletele de avion. O să facem o nuntă tradițional românească, Gabriela se va ocupa. Vor fi în jur de 1.000 de invitați. Vin din România foarte mulți, prieteni, artiști. Am dat vreo 500 de invitații ori câte două persoane”, declara solistul.

Acum, nunta a trecut, iar Gheorghe Gheorghiu a făcut câteva declarații despre fericitul eveniment. Se pare că au fost și câteva probleme. Interpretul a recunoscut că „a mers bine de tot darul”, dar au fost și mici probleme.

Soția lui s-a ocupat de toată partea organizatorică, așa că evenimentul nu putea fi decât extrem de frumos.

”Sunt foarte bine. A bătut aerul condiționat toată noaptea, acum tușesc. A mers bine de tot darul. (…) A fost o petrecere extraordinară, nu mă așteptam, dar am avut încredere în ea.

Știam că totul o să fie bine dacă organizează ea (n.r. Actuala soție), este o perfecționistă desăvârșită”, a mărturisit Gheorghe Gheorghiu pentru emisiunea La Măruță.

Cum a fost marele eveniment

Gabriela a ales să nu poarte rochie de mireasă, iar interpretul a și explicat decizia soției sale, cu câteva luni înainte de marele eveniment.

“Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, aşa cum tradiţional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o.

De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare, cu probabil 600 de invitaţi”, a spus Gheorghe Gheorghiu cu câteva luni înainte de nuntă.

Biserica unde a avut loc evenimentul a fost aproape plină de prieteni și apropiați ai celor doi, iar imediat după a avut loc și petrecerea.

Interpretul a spus că au fost cel puțin 500 de persoane la nuntă, un eveniment pe care Gabriela Băncescu l-a organizat cu multă muncă.