Ce probleme are Gabriela Prisăcariu de când e mămică: „Sincer, am fost șocată”

Ce probleme are Gabriela Prisăcariu de când e mămică: „Sincer, am fost șocată”
Gabriela Prisacariu, criticată de internauți

Gabriela Prisăcariu este una soția lui Dani Oțil și una dintre cele mai apreciat femeie din România. A devenit cunoscută după ce a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, iar în 2020 a devenit soția prezentatorului matinalului de la Antena1.

Reacții negative la adresa Gabrielei Prisăcariu

Vedeta este foarte deschisă cu următorii săi de pe social media, însă o postare recentă a adus un val de reacții negative la adresa ei. Modelul a decis să iasă într-un club cu prietenele ei, iar ulterior a postat poze din seara respectivă pe rețelele de socializare.

Nimic surprinzător sau rău în asta, însă reacțiile negative au început să apară. Pentru ea, lucrul care a deranjat-o cel mai tare au fost comentariile la adresa lui Dani. Gabriela nu a suportat faptul că soțul ei a fost numit bonă și că ea a ieșit în club, iar Dani a rămas acasă cu cel mic.

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar când am ieșit și bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit ‘’bonă’’. Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic, și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta”, a declarat Gabriela, pentru Click!.

Gabriela le-a transmis un mesaj pentru cei care au criticat-o, arătându-se dezamăgită de gândirea lor.

„Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva”, a mai spus soţia lui Dani Oţil.

Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu atunci când o mămică i-a oferit un sfat pe internet

Vedeta este urmărită în număr mare pe rețelele de socializare și postează des, cei care o urmăresc fiind la curent cu viața ei. Gabriela a devenit mamă cu puțin timp în urmă și spune că își crește copilul așa cum crede ea că este bine.

Nu de mult, soția lui Dani Oțil a postat o serie de poze cu băiețelul ei și a lui Dani, în timp ce mânca o banană pisată dintr-o suzetă din plastic. Internauții au comentat, iar o alta femeie i-a spus că nu vede rostul suzete din moment ce banana este oricum moale și poate fi mâncate de bebeluși.

„Sincer, mi se pare o tâmpenie această suzetă să o mormăie acolo, când pate mânca banana, care este moale ca atare”, a spus o internaută.
„ Păi am zis eu să o cumperi??? Tu îi dai cum vrei tu să mănânce copilului tău”, a răspuns soția lui dani Oțil.

„Îți ziceam părerea despre această suzetă, doar că voi cei care sunteți influenceri, după poza cu copilul care molfăie un plastic…puneți și de unde o aveți ca toate mămicile să o cumpere… de ce?”, a spus internauta.
„Nu mai pot cu mămicile astea perfecte”, a spus Gabriela Prisăcariu.