Ce probleme are Andra pe Facebook. Soția lui Cătălin Măruță a ajuns la poliție

Ce probleme are Andra pe Facebook. Soția lui Cătălin Măruță a ajuns la poliție
De ce a cerut Andra ajutorul autorităților

Andra este împlinită pe toate planurile, fie că vorbim despre cariera ei sau despre familia frumoasă pe care a întemeiat-o alături de Cătălin Măruță. Cu toate acestea, faima nu o ferește de momentele neplăcute. Vedeta se confruntă cu anumite probleme pe rețelele de socializare.

Ce se întâmplă cu Andra. Prin ce trece artista

Andra se bucură de mult succes, mai ales pentru că și-a construit o bază imensă de fani care îi fredonează fiecare piesă și îi apreciază orice apariție. Vedeta îi ține pe admiratorii de pe rețelele de socializare la curent cu orice mișcare pe care o face, însă nu totul este doar lapte și miere.

Cântăreața are parte de mulți urmăritori pe Facebook și Instagram, însă se confruntă cu anumite provocări. Aceasta s-a decis să ceară ajutorul autorităților după ce a observat o postare. Mai exact, o pagină a distribuit recent un mesaj în care anunța că fanii artistei pot să câștige 5.000 de euro.

„Voi acorda un premiu surpriză în bani de 5.000 de euro pentru primele 700 de persoane care pot ghici corect cifrele din imagine. Vă doresc succes și azi.”, era relatat în mesajul postat pe pagina respectivă.

Ce reacție a avut Andra când și-a dat seama ce se întâmplă. Vedeta le-a spus totul fanilor săi: „Așa că mare atenție”

Andra a citit și ea mesajul, astfel că s-a decis să le spună admiratorilor săi că totul este o înșelătorie. Cântăreața i-a rugat pe toți să aibă mare grijă cu privire la paginile false, care decid să posteze mesaje în numele ei. Mulți pot să cadă în plasa oamenilor care au intenții rele dacă nu sunt atenți.

Soția lui Cătălin Măruță s-a decis să ia atitudine și să raporteze problema și în fața autorităților. Vedeta își dorește ca admiratorii săi să nu se confrunte cu anumite probleme, astfel că s-a decis să se ocupe de diversele pagini false care le promit fanilor săi că pot să câștige anumite sume de bani.

„Sunt pagini false. Le-am raportat și la poliție, și la Facebook. Singurele noastre conturi sunt cele cu bifă. Așa că mare atenție.”, a transmis Andra pentru urmăritorii săi de pe Facebook.

Andra și Cătălin Măruță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008. Aceștia au împreună doi copii, David și Eva. De asemenea, vedeta o duce extrem de bine pe plan profesional, reușind să rămână în atenția fanilor de-a lungul timpului prin numeroase proiecte.