Cătălin Măruță, dezvăluire intimă despre familia sa. Nu te așteptai să treacă prin asta

Cătălin Măruță, dezvăluire intimă despre familia sa. Nu te așteptai să treacă prin asta
Ce a spus Cătălin Măruță despre familia lui

Cătălin și Andra Măruță sunt admirați de milioane de oameni. Aceștia formează un cuplu superb și au reușit să își întemeieze o familie minunată, în timp ce se bucură de cariere spectaculoase. Cu toate acestea, prezentatorul de televiziune se confruntă cu anumite probleme.

Cătălin Măruță, dezvăluiri despre familia sa

Cătălin și Andra Măruță par că au găsit rețeta succesului atunci când vine vorba despre micuții lor. Cei doi sunt extrem de implicați în viața copiilor pe care îi au împreună, iar internauții abia așteaptă să vadă noi videoclip-uri în care apar Eva și David. Ei îi bucură pe fani cu fel și fel de glume.

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că este aproape imposibil să existe intimitate în zilele noastre, când rețelele de socializare sunt folosite de toată lumea, iar tehnologia a evoluat. El s-a decis să le spună fanilor săi totul despre momentele importante din viața sa, fără să le dezvăluie altcineva.

„Nu au lipsit niciodată 2 săptămâni. Când lipsesc 2-3 zile, îmi dau seama că e casa goală. Nu îi mai simt acolo în casă, nu mă gândesc că pățesc ceva. Cred că acest lucru îl simt doar cei care sunt părinți.

Acum îmi dau seama că 90% din pozele din telefon sunt cu copii. Eu cred că generația de astăzi s-a născut cu telefonul mobil în mână, existența este dată de această tehnologie. Totul este online.

Este aproape imposibil să ai intimitate. Eva este dezinvoltă, David la fel. Ne facem story-uri, ne filmăm, aceasta este lumea în care trăim. Toată lumea e cu telefonul în mână, înainte când apăreau fotografii de paparazzi, erau poze profesioniste.

Dacă nu postezi despre lucrurile pe care vrei să le înțeleagă lumea, le spun alții și le înțeleg eronat. Eu citesc despre casa mea de câteva zile prin ziare, dar nu e casa mea.

Nu există. (…) Oamenii din exterior ne zic că avem pe cineva să ne ajute, nu este adevărat. Copiii vor să stea cu tine, cu mama, cu tata. (…)

Avem păreri diferite, dar de puține ori. Suntem de obicei pe aceeași lungime de undă. Dacă vreau eu să par mai supărat, vine Andra și schimbă povestea. Nu e ușor. E foarte greu, fiecare vrea atenție.”, a zis Cătălin Măruță la Vorbește lumea.

Ce a pățit Cătălin Măruță când s-a despărțit de iubita din liceu

Cătălin Măruță a mărturisit că toate despărțirile din viața lui au fost grele, însă a învățat, cu timpul, că aceste momente dureroase au fost necesare. Acesta s-a văzut nevoit să se separe de iubita lui din liceu când a ajuns la facultate în București.

„O despărțire grea? Toate despărțirile sunt grele la momentul respectiv. După ceva timp, îți dai seama că așa trebuie să fie. În liceu am suferit după despărțirea de iubită, eu am plecat la București, ea a rămas în Târgu Jiu.

Făceam naveta. Eu am venit la facultate, ea a rămas acolo. Nu a mai mers, am făcut naveta primele luni, după mi-am dat seama că nu mai merge. Sunt despărțiri de care îți amintești.”, a mai zis el.

Shurubel, glumă la adresa lui Cătălin Măruță

În momentul în care s-a discutat despre despărțiri, Shurubel a ținut să puncteze că prezentatorul de televiziune s-a certat cu multe vedete de-a lungul timpului. Cătălin Măruță a oferit un răspuns plin de umor, semn că nu este afectat de ce s-a întâmplat între el și alte persoane publice.

„Shurubel: Ai rupt relațiile cu mulți artiști când le-ai pus întrebări incomode.

Cătălin Măruță: Ce simpatic ești, Shurubel. Vrei să spui și niște nume? Te salutăm Alexandra Stan, Andreea Bălan…am o listă lungă.”, au zis cei doi.

Cătălin și Andra Măruță formează un cuplu de foarte mulți ani. Cântăreața a cucerit pe toată lumea cu vocea sa, iar partenerul său este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune. Ei și-au întemeiat o familie superbă. Cei doi se bucură de o fiică, Eva, dar și un băiat, David.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI