10 dec. 2022 | 11:15

Ce problemă de sănătate are Vlad Gherman: ‘Sunt leșinat’. Ce a pățit fostul iubit al Cristinei Ciobănașu

Monden
Ce problemă de sănătate are Vlad Gherman: ‘Sunt leșinat’. Ce a pățit fostul iubit al Cristinei Ciobănașu
Vlad Gherman are probleme de sănătate!

Fanii lui Vlad Gherman au rămas uimiți de noile vești oferite de acesta. Actorul a mărturisit că are probleme de sănătate. ,,Nu știu…sunt leșinat”, a subliniat vedeta. Iubitul Oanei Moșneagu a adăugat o nouă postare pe Instagram care a atras imediat atenția românilor care îl iubesc. Iată ce detalii a mai oferit tânărul despre starea sa! Nimeni nu se aștepta la una ca asta.

Vlad Gherman are probleme de sănătate: ,,sunt leșinat”

Vlad Gherman este unul din cei mai cunoscuți actori din generația tânără. Acesta a interpretat multe personaje iubite de telespectatori în nenumărate seriale românești de la Antena 1. Cel din urmă a reușit să îi îngrijoreze pe fani cu recenta postare.

Actorul îi ține mereu la curent pe internauți cu fiecare întâmplare din viața sa, așa că nu a putut trece tocmai peste această veste. Din păcate, el a recunoscut că starea sa de sănătate nu este una prea bună, iar de vină ar fi programul mult prea încărcat.

Concret, acesta s-a plâns că îi rămâne foarte puțin timp pentru odihnă. Vlad Gherman a subliniat că organismul său este extrem de obosit, mai cu seamă că face din nou parte dintr-un proiect uriaș de la Antena 1.

Mai exact, este vorba despre noul serial ,,Lia: soția soțului meu”. Tânărul a menționat că își dorește foarte mult să se odihnească în perioada Sărbătorilor pentru că se simte extrem de obosit. De asemenea, artistul a mai declarat și că nu mai poate, așa că trebuie să facă o schimbare în viitorul apropiat.

,,Nu-mi dau seama dacă este oboseală cronică sau dacă organismul meu s-a setat să hiberneze în perioada aceasta până vine Moș Crăciun. Nu știu… Sunt leșinat. Am dormit două ore după ce am venit acasă. Am avut filmări pentru serialul Lia. Nu mai pot, pur și simplu”, le-a spus Vlad Gherman fanilor săi de pe Instagram.

,,Înseamnă un nou pariu pentru mine”

Actorul are parte de un nou proiect care cu siguranță va fi adorat de cei mai mulți români. Vlad Gherman este unul dintre actorii din serialul ,,Lia: soția soțului meu”. Acesta îl va interpreta pe Andi Bădescu, un băiat inteligent și ambițios care știe ce vrea de la viață.

„Proiectul Lia înseamnă un nou pariu pentru mine. Un pariu pe care îl pun la începuturile noi pe care le trăiesc pe plan profesional. Înseamnă o lume nouă, un personaj nou şi provocări noi. Nu vreau să dau prea multe din casă despre Andi, dar ce vă pot spune este că e un personaj care mă provoacă.

Deşi golan, Andi este un tip inteligent, care ştie exact ce vrea să obţină şi care se luptă pentru acel ceva până va reuşi să pună mâna pe acel lucru”, a povestit actorul despre personajul său.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro