10 iul. 2020 | 13:00

Ce prețuri la un restaurant de la mare. Cât a putut să plătească pe o apă, un burger și o porție de hamsii

Știri generale
Ce prețuri la un restaurant de la mare. Cât a putut să plătească pe o apă, un burger și o porție de hamsii
Prețuri uriașe la malul mării. Cât plătesc românii la o masă?

Prețuri uriașe la malul mării! Sezonul estival de anul acesta a fost unul din cele mai așteptate, tocmai pentru că a venit după o perioadă în care românii au fost nevoiți să se supună unor reguli stricte în contextul crizei sanitare.

Prețuri extrem de piperate la malul mării

Românii au ieșit pe data de 15 iunie din starea de urgență, dar sunt în continuare obligați să fie precauți în starea de alertă. Cu toate că numărul persoanelor infectate de pe teritoriul României crește necontenit, mulți dintre ei continuă să nu respecte măsurile. Cu toate astea, există și români care sunt responsabili chiar și în vacanța mult dorită după perioada de carantină, români care ajung față-n față cu lucrurile rămase în urmă de pandemia de coronavirus – clintirea economică.

Multe din afaceri s-au închis din cauza crizei sanitar, iar acum plusează pentru a ajunge măcar pe aproape de limita de plutire. În timpul acesta, pentru unele dintre restaurantele de la malul mării n-ar fi vorba despre modificări exagerate din cauza vremurilor în care trăim, ci doar pur și simplu așa îi întâmpină pe turișii care sunt dispuși să plătească prețuri exacerbate pentru câteva preparate.

Apă 750 ml – 15 lei
Hamsie prăjită 200 g – 39 lei
Ciorbă de pui a la grec – 28 lei
Un burger – 58 lei
Ceafă de port 250 de g – 42 lei
Sos de roșii – 5 lei
Vodcă Smirnoff 50 ml – 16 lei

Prețuri imense la restaurantele de la malul mării 2020

Prețuri imense la restaurantele de la malul mării 2020

Mesajul unui consumator nemulțumit

Să susții turismul românesc în aceste condiții este ca și cum renunți la visul de a avea un Ferrari Testarossa pentru a ajuta un amărât de patron de pe litoral petrecând o săptămână în… Năvodari.
-15 lei 750 ml de apa. Da, dar după ea se duce ospătarul de pe plajă, direct în creieri de munte să o ia de la izvor.
-39 de lei 200g de hamsie prăjită. Da, dar hamsia sare din mare în tigaie, nu fără un ocol pe la masa ta. „Bună ziua, suntem hamsiile dumneavoastră. E bine, vă place? Mai schimbăm dintre noi sau rămânem așa?”.
-28 de lei o ciorbă de pui a la grec. Da, nu a încăput toată explicația pe bon… e ciorbă de pui cu grec. În banii ăștia vine un grec și te bate pe spate și-ți masează ușor burtica jumătate de oră, să fii relaxat pe timpul digestiei.
-58 de lei un burger. Trebuie admis ca prețul merită efortul facut de ingeniosul care l-a denumit. Cu siguranță cocălărimea se-nghesuie să-l cumpere neștiind ce-i aia osterie, sună bine, „ie cu ceva dă Italia”.
-42 de lei pentru 250 g ceafă de porc. Da, pare scump dar nu este scump deloc. E ceafă de porc vietnamez care vine singur din Vietnam când dai comanda. Spre deosebire de porcul clasic, „dă curte”, ăsta vietnamez nu doar că are mai puțină… ceafă, ajungând la maturitate la doar 50 kg, dar îți și face un mic recital de muzică tradițională vietnameză înainte de a se sacrifica pentru burdihanul tău de nabab care-și permite să dea 42 de lei pe 250 g de ceafă de porc.
-5 lei sosul de roșii. Bun. „10 sosuri de roșii și 10 felii de pâine, vă rugăm! În 5 inși, dacă punem sosul pe felia pâine pe care o pârjolim nițel la brichetă, se poate chema că mâncăm bruschete.”
-16 lei 50ml de vodcă Smirnoff. Desigur, o toarnă direct Putin. (Sursa: giurgiu-acid.ro)

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro