Ce pretenții are Leo Messi la cazarea din Paris. Așa fițe rar vezi la un fotbalist internațional

Ce pretenții are Leo Messi la cazarea din Paris. Așa fițe rar vezi la un fotbalist internațional
Ce pretenții are Leo Messi la cazarea din Paris. Așa fițe rar vezi la un fotbalist internațional

Ce pretenții are Leo Messi la cazarea din Paris. Starul argentinian a fost întâmpinat la PSG cu frenezie și un salariu pe măsură. Fostul jucător al Barcelonei a fost, de asemenea, cazat într-un hotel de lux din „buricul” Parisului, împreună cu soția și cei 3 fii ai lor. Dar Messi și-ar dori să locuiască într-o reședință mai retrasă, așa cum era obișnuit la Barcelona.

Ce pretenții are Leo Messi la cazarea din Paris

Leo Messi a fost întâmpinat ca un rege la Paris. Mutarea sa la PSG i-a entuziasmat pe fani, dar a adus deja beneficii incredibile de imagine, dar și financiare, vicecampioanei Franței. Firește, el a fost răsplătit cu un contract pe măsura valorii și notorietății sale. Messi a semnat o înâelegere pe 2 ani, cu 35 de milioane de euro salariu pe sezon. Ba, unele publicații franceze au scris că Messi va câștiga chiar 41 de milioane de euro anual și a încasat alte 40 de milioane la semnătură.

Lionel Messi a recunoscut că nu e ușor pentru familie să o ia de la capăt în altă parte, dar că sunt pregătiți cu toții pentru ceea ce urmează.

E ceva nou pentru noi dar suntem pregătiți. Din punct de vedere sportiv și pentru familia mea, Parisul e un oraș uimitor. E frumos și sunt sigur că ne va plăcea să trăim aici. Suntem liniștiți și fericiți”, a spus Messi pentru site-ul oficial al PSG.

Așa fițe rar vezi la un fotbalist internațional

Lionel Messi (34 de ani) a primit și o cazare pe măsură pentru el și familia sa. Starul argentinian este căsătorit din 2017 cu prietena sa din copilărie, Antonela Rocuzzo (33 de ani). Ei au 3 fii: Thiago (8 ani), Mateo (5 ani) și Ciro (3 ani). Familia nu deține vreo proprietate la Paris, dar PSG s-a asigurat că vor locui în condiții de lux. Conform The Sun, fotbalistului i s-a rezervat un apartament uriaș în luxosul hotel Le Royal Monceau, situat în „buricul” Parisului, pe bulevardul Hoche, la doi pași de Arcul de Triumf. Hotelul are propria sală de cinema, piscină și 6 restaurante cu chefi cu stele Michelin „în dotare”.

Prețurile pentru o noapte de cazare încep de la 900 de euro, dar informațiile din capitala Franței spun că pentru cazarea de 5 stele a familiei lui Messi se plătește incredibila sumă de 20.000 de euro pe noapte. Firește, costurile sunt suportate bogatul club parizian. Dar, conform postului de radio RMC, Messi ar dori să-și caute o casă în Paris. Tot cu chirie, pentru că nu ar vrea să cumpere o proprietate, așa cum are în Barcelona.

Potrivit sursei citate, Messi ar dori să se instaleze la Neuilly-sur-Seine, acolo unde stau şi Angel Di Maria şi Marco Verratti, colegii săi de echipă. El vrea să găsească o locuinţă într-un loc ferit de privirile publicului, dar şi unde să existe o şcoală internaţională pentru a-şi înscrie copiii. Casa trebuie să aibă patru-cinci camere, piscină, sală de sport şi să fie mobilată. Potrivit reprezentantului unei agenţii imobiliare pariziene, o astfel de locuinţă s-ar închiria cu o sumă cuprinsă între 25.000 şi 45.000 de euro pe lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI