Mario Iorgulescu, primele consecințe după accidentul rutier în care a murit un tânăr. Veste cumplită pentru fiul fostului președinte LPF

Mario Iorgulescu, primele consecințe după accidentul rutier în care a murit un tânăr. Veste cumplită pentru fiul fostului președinte LPF
Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă în urma accidentului de circulație produs pe Șoseaua Chitila din Capitală, în care o persoană a murit. Fiul fostului președinte al Ligii Profesionieste de Fotbal a rămas și fără permisul de onducere. Polițiștii au anunțat că accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens și a nerespectării regimului legal de viteză.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele lui Mario Iorgulescu

Duminică dimineață, Mario Iorgulescu se deplasa cu viteză excesivă pe Șoseaua Chitila, dinspre Centura Capitalei către Podul Constanța, la volanul unui Aston Martin, moment în care a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit în plin un autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, șoferul aflat în mașina lovită și-a pierdut viața, iar fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost transportat la spital. Medicii au anunțat ulterior că are mâinile și picioarele rupte, iar starea i s-a agravat. Luni dimineață, evoluția stării de sănătate era lent favorabilă.

„Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, se arată într-un comunicat emis de managerul Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Între timp s-au luat și primele măsuri legale în urma accidentului de circulație în care un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui Mario Iorgulescu pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. În plus, acesta a rămas și fără permisul de conducere. Anchetatorii au anunțat că accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regimului legal de viteză şi a pătrunderii pe contrasens.