Ce pregătiri a făcut Simona Halep înainte de nunta ei. Unde s-a dus imediat ce a revenit în România

Ce pregătiri a făcut Simona Halep înainte de nunta ei. Unde s-a dus imediat ce a revenit în România
Simona Halep se pregătește intens pentru nuntă

Simona Halep s-a pregătit intens înainte de nunta ei. Unde s-a dus campioana noastră imediat după ce a revenit în țară. Fanii sportivei de peste tot în lume așteaptă cu sufletul la gură să o vadă în ziua cea mare.

Simona Halep, pregătiri înainte de nunta ei: ce a făcut sportiva?

Simona Halep s-a întors în țară după ce a fost eliminată din optimile de finală de la  US Open. Sportiva nu a venit chiar la relaxare pentru că mai are ultimele detalii legate de nuntă de pus la punct. Astfel, ultimele zile au fost destul de agitate pentru aceasta care se pregătește să se mărite cu bărbatul care i-a furat inima.

Ca orice mireasă, Simo vrea ca totul să fie pe placul ei și tabloul să fie perfect pentru ziua cea mare. Conform declarațiilor lui Ilie Năstase, cununia civilă dintre Toni Iuruc și Simona Halep va avea loc în cursul săptămânii viitoare, la Constanța.

Familiile mirilor mai au ceva timp la dispoziție, așa că se gândesc la lucrurile care mai sunt de pus la punct. Simona Halep a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre un salon de înfrumusețare. Cel mai probabil pentru a arăta impecabil la cununia civilă și nuntă.

Unde s-a dus campioana?

De asemenea, Simo a avut întâlnirea cu stilistul și make-up artistul care vor avea grijă de imaginea sa în ziua cea mare. Mama sportivei se află și ea la București pentru a-și alege rochiile pe care le va purta la cununie și nuntă.

Tatăl acesteia este și el foarte activ și încearcă pe cât posibil să-și ajute fiica. Stere Halep s-a întâlnit cu un preot călugăr pe care cel mai probabil l-a rugat să țină slujba religioasă. Familia este una religioasă, astfel că este exclus ca Simona să facă doar cununia civilă.

„Este cununia civilă. Se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoții au trecut”, declara în urmă cu ceva timp Stere Halep pentru Antena Stars.

Mărturiile lui Țiriac au surprins

„Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani.

Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil.”, a spus Ion Țiriac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI