Ce poreclă i-a pus un fost internațional al ”Generației de Aur” lui Gigi Becali. S-a inspirat de la un fotbalist

de: Beatrice Dumitru
22 08. 2023

Gigi Becali este recunoscut pentru faptul că sună pe banca de rezerve pentru a face schimbările la echipă în timpul meciurilor. Acest obicei i-a atras și o poreclă din partea unui fotbalist care a jucat la FCSB, dar și din partea unui fost internațional. Cum l-a numit acesta.

Cum a fost poreclit Gigi Becali

Fostul internațional a dezvăluit ce poreclă i-a pus lui Gigi Becali, inspirat de la un fotbalist care a jucat la FCSB. Acesta are o relație specială cu patronul ros-albaștrilor și a fost ofertat în această vară să revină la vicecampioana României.

Inspirat de fostul căpitan de la FCSB, Florin Tănase, dar și de felul în care Gigi Becali gestionează situația la FCSB, Ilie Dumitrescu a transmis că îl va numi ”Ferguson” pe patronul roș-albaștrilor, după fostul mare antrenor al lui Manchester United. Gigi Becali a dezvăluit că este alintat la fel și de către Florin Tănase.

Ilie Dumitrescu, fost component al ”Generației de Aur”.

”Coman niciodată nu ar declara așa ceva. Este perioada în care se pregătește la cel mai înalt nivel. Eu rămâneam după antrenament să mă pregătesc. După, ne scotea afară antrenorul că stăteam prea mult.

Nu sunt normale dialogurile astea între patron și jucător. Eu spun 100% că Gigi Becali nu deschide subiectul program de antrenament. Oricum, eu, de acum încolo, îi zic Ferguson lui Gigi. Ferguson!”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

”Îmi spune: ce mutare a făcut Ferguson”

Florin Tănase a păstrat o relație apropiată cu Gigi Becali, chiar și după ce a plecat de la FCSB. Mai mult, patronul FCSB-ului a recunoscut că discută cu acesta la câteva zile. Fostul căpitan al roș-albaștrilor joacă în prezent în Arabia Saudită, acolo unde îmbracă tricoul celor de la Al-Okhdood.

Singurul jucător cu care ţin legătură este Florin Tănase, mai mult decât atunci când juca la mine. Vorbim la două-trei zile. Mă sună şi îmi spune ”Ce face Ferguson? Vai, dar ce mutare a făcut Ferguson!’.

I-am spus să vină antrenor. Glumim şi noi. Prea frumos caracter Florin Tănase. I-au dat unii bani să plece. În iarnă poate îl dau afară iar şi vine la mine şi îl duc în Liga Campionilor. Mă sună şi în pauză uneori şi îmi spune ce mutare a făcut Ferguson„, a declarat Gigi Becali.

FCSB este pe primul loc în clasamentul Superligii, cu victorii pe linie, cu 15 puncte acumulate în cinci etape.