10 aug. 2020 | 11:04

Ce poartă tot timpul la ea Meghan Markle. Costă doar 15 lei și face adevărate minuni

Știri generale
Ce poartă tot timpul la ea Meghan Markle. Costă doar 15 lei și face adevărate minuni
Ce poartă tot timpul la ea Meghan Markle. Costă doar 15 lei și face adevărate minuni

Secretul pielii furmoase al Ducesei de Sussex este uleiul de arbore de ceai pentru orice, de la mușcăturile de țânțar până la acnee. Acum că restricțiile s-au mai relaxat, cu toții ne gândim la primele locuri pe care urmează să mergem să le vizităm, fie că sunt stațiuni pe malul mării sau călătorii în străinătate.

Meghan Markle își dezvăluie secretele

În cartea sa, biografică, Meghan Markle ne asigură că pielea ei arată excelent pentru că folosește un produs de frumusețe multi-incredibil accesibil pe care îl are întotdeauna la îndemână în geantă, secretul ei fiin uleiul de arbore de ceai. Într-un interviu acordat revistei americane Allure, în 2014, Meghan a dezvăluit că are la ea, întotdeauna, o sticlă mică de ulei de arbore de ceai de fiecare dată când pleacă de acasă.

„Singurul lucru  indispensabil, fără de care nu pot trăi când călătoresc este un recipient mic de ulei de arbore de ceai. Nu este cel mai sclipitor lucru, dar dacă ai o tăietură, o mușcătură de țânțar, o mică desfoliere, indiferent de asta, este mica mea cură. Totul este ieftin, este suficient de mic pentru a-l avea la tine și îl aduc cu mine tot timpul.”

Cu 15 lei îl cumperi și face adevărate minuni

Minunea multitasking, care este folosită în produsele de înfrumusețare, de la măști de lut cu ulei de arbore de ceai, la șampon cu ulei de arbore de ceai, nu este cunoscută doar pentru proprietățile sale medicinale de actualitate. Poate fi folosit și ca aromaterapie și combinat cu alte uleiuri esențiale, funcționând cel mai bine cu rozmarin, lavandă și eucalipt. Pe lângă uleiul din arbore de ceai, Meghan Markle a dezvăluit anterior că are la ea și un tratament de piele, pe care-l i-a cu ea călătorii. Pentru cei care nu știu, uleiul făcut din uleiul de arbore de ceai are foarte multe beneficii pentru sănătăatea noastră.

Uleiul de arbore de ceai este un ulei esențial care poate fi utilizat în mai multe scopuri, inclusiv menținerea pielii, părului și unghiilor sănătoase. În plus față de beneficiile sale susținute științific, uleiul de arbore de ceai este ieftin și sigur atunci când este utilizat conform indicațiilor. Uleiul de arbore de ceai provine din frunzele Melaleuca alternifolia, un copac mic, originar din Queensland și New South Wales, Australia.

Ce poartă tot timpul la ea Meghan Markle. Costă doar 15 lei și face adevărate minuni

Ce poartă tot timpul la ea Meghan Markle. Costă doar 15 lei și face adevărate minuni

Deși Melaleuca alternifolia este cunoscută sub numele de arborele de ceai, acesta nu trebuie confundat cu planta care produce frunze folosite la prepararea ceaiului negru, verde și oolong. Uleiul de arbore de ceai a fost folosit ca medicament tradițional de către aborigeni de secole. Acești nativi australieni zdrobesc frunzele de arbore de ceai pentru a extrage uleiul, care este apoi inhalat pentru a trata tuse și răceli sau aplicat direct pe piele pentru vindecare.

Astăzi, uleiul de arbore de ceai este disponibil pe scară largă ca ulei 100% nediluat sau „îngrijit”. Formele diluate sunt de asemenea disponibile, variind între 5-50% rezistență în produsele concepute pentru piele. Uleiul de arbore de ceai conține o serie de compuși, inclusiv terpinen-4-ol, care s-au dovedit a ucide anumite bacterii, viruși și ciuperci. Terpinen-4-ol pare, de asemenea, să crească activitatea globulelor albe din sânge, care ajută la combaterea germenilor și a altor invadatori străini. Aceste proprietăți de combatere a germenilor fac din uleiul de arbore de ceai un remediu natural valorizat pentru tratarea afecțiunilor bacteriene și fungice ale pielii, prevenirea infecției și promovarea vindecării.

Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Vacanță la Mamaia, dar cu prețuri de Dubai. Cât costă cazările în minivacanța de 1 Mai
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
UNGURII detonează Europa. Pregătiţi-vă pentru ce e mai rău: Asta-i realitatea
Capital.ro
Categoria de români care ar putea primi fonduri europene în valoare de 400.000 de euro: ”Până la sfârșitul acestei luni sau începutul lunii mai”
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
RUSIA vine PESTE ROMÂNIA! SUA a primit INFORMAȚIILE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro