Ce poartă Andreea Bănică de peste 20 de ani. Ultima amintire de la mama sa

Ce poartă Andreea Bănică de peste 20 de ani. Ultima amintire de la mama sa
Ce poarta Andreea Banica de peste 20 de ani

Andreea Bănică este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de la noi din România. Fosta componentă a trupei Exotic a câștigat simpatia a milioane de fani din toate colțurile țării prin talentul său muzical, sinceritatea debordantă și zâmbetul etern pe care-l afișează, indiferent de situație sau circumstanțe. Care este ultima amintire de la mama sa. Ai curaj să nu plângi?

Ce poartă Andreea Bănică de peste 20 de ani

Puțini sunt cei care știu că în spatele acelui zâmbet frumos și optimismului etern se ascunde o dramă de nemărginit. Suferința naște progres, ar spune unii, iar oamenii devin puternici și se maturizează cel mai repede în urma unor evenimente neplăcute.

Frumoasa Andreea Bănică și-a pierdut mama acum mulți ani, lucru care i-a marcat existența. Artista păstreză, și acum, un talisman de la femeia care i-a dat viață și deși nu mai este prezentă fizic în viața ei, solista îi simte energia pozitivă la fiecare pas.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Andreea Bănică și-a amintit cu drag despre mama ei și a arătat care este obiectul pe care-l păstrează de mai bine de două decenii. Este vorba despre o rochie pe care o purta mama ei când era mai tânără și pe care faimoasa cântăreață a transformat-o pentru a i se potrivi.

„În copilărie nu am avut hăinuțe frumoase, le luam pe cele ale mamei mele”

Andreea Bănică este o femeie puternică, o soție devotată și o mamă perfectă. Frumoasa blondină este recunoscătoare pentru minunile din viața ei, cei doi copii, și soțul Lucian cu care trăiește o poveste de dragoste de aproape două decenii.

„Nimic nu este ușor, îți dă Dumnezeu un destin, dar e important să știm și să ni-l facem și singuri, cu mâna noastră. În viața noastră au intervenit doi copii, pe cel de al doilea nici nu îl mai așteptam, pe Noah. Soțul meu este atât de îndrăgostit de acest copil că atunci când vine acasă se duce să îi vadă pe Noah, dar și pe Sofia.

Foarte rar mă răsfață soțul meu, astăzi mi-a trimis un mesaj cu o poză cu o floricică, era doar o rădăcină pusă în apă. Mi-a zis că se pregătește să planteze acea floare pentru mine.

Ieri m-a supărat puțin, dar azi mi-a trecut, m-a iubit mult de dimineață. Eu mă răsfăț și singură, comunicarea este cheia. Eu îmi doresc lucruri pe care nu le-am avut când eram mică, se împlinesc toate acestea. În copilărie nu am avut hăinuțe frumoase, le luam pe cele ale mamei mele. Am și acum o rochiță de la ea, o păstrez de peste 20 de ani. Încă o port și acum, ea mi-a zis să nu o tai, să nu o stric”, a povestit Andreea Bănică la emisiunea „La Măruță” de pe PRO TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe