Ce planuri are Viviana Sposub. Totul se va schimba în viața vedetei de la Pro TV

Ce planuri are Viviana Sposub. Totul se va schimba în viața vedetei de la Pro TV
Viviana Sposub de-abia așteaptă să devină doamna Burcea

Încă din momemtul participării în show-ul ”Ferma”, de la PRO TV, Viviana Sposub a început o poveste de dragoste pătimașă. Vinovatul, George Burcea, încă în divorț cu Andreea Bănică, își dorește să scape cât mai repede. Motivul este simplu, își dorește o căsnicie cu Viviana, sau cel puțin așa aflăm de la tânăra vedetă PRO TV.

Viviana Sposub de-abia așteaptă să devină doamna Burcea

Povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea a început încă de pe platourile de filmare de la ”Ferma”. După terminarea acestuia cei doi și-au oficializat relația public, declarându-și dragostea unul celuilalt.

Deși încă în plin divorț de fosta soție, Andreea Bănică, George de-abia așteaptă ziua în care poate să-i ceară oficial mâna tinerei superbe, Viviana Sposub. De altfel, recent, tânăra vedetă PRO TV, declara în platoul lui Măruță că și ea de-abia așteaptă să devină mireasă.

„Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu…mai sunt chestii de rezolvat şi apoi.

(…) Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune! (…)”, a spus Viviana Sposub în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

George și Viviana își doresc o viață împreună

Deși încă nu stau împreună, cei doi formează un nou cuplu în showbiz-ul românesc. Viviana Sposub i-a declarat de câteva ori, public, faptul că-l iubește, același lucru făcându-l și George Burcea.

Fostul soț al Andreei Bălan declara recent că-și dorește să fie sănătos, să aibă parte de fericire alături de femeia iubită, recunoscând că și-ar dori ca Viviana Sposub să fie cea care să-i devină soție, în curând. De cealalată parte, Viviana Sposub, tot în platoul lui Cătălin Măruță, întrebată fiind despre partenerul ei actual de viață, declara:

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună.

Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, îl descria Viviana Sposub pe George.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI