10 apr. 2022 | 20:24

Ce plan secret are Vladimir Putin, de fapt. Un fost ofițer de informaţii rupe tăcerea despre România și Polonia

Politică
Ce plan secret are Vladimir Putin, de fapt. Un fost ofițer de informaţii rupe tăcerea despre România și Polonia
Care este planul lui Vladimir Putin, de fapt

Rebekah Koffler este autoarea cărții „Putin’s Playbook” și a fost, de asemenea, ofițer de informații pe Rusia-Ucraina US Defence Intelligence Agency. Aceasta a vorbit despre planul secret al lui Putin și care sunt țelurile lui.

Planul secret al lui Vladimir Putin

Rebekah Koffler s-a născut în Uniunea Sovietică, însă s-a stabili în SUA, acolo unde a devenit ofițer de informații pentru US Defence Intelligence Agency. Datorită meseriei pe care a avut-o, a avut mereu informații și acces la datele despre Rusia și planurile lui Vladimir Putin.

Aceasta a fost întrebată dacă războiul din Ucraina este doar începutul pentru Vladimir Putin și dacă mai multe țări urmează să fie atacate, conducătorul având, de fapt, un plan mult mai măreț. Aceasta a spus că planul lui Putin este foarte „cuprinzător”.

„Nu sunt de acord cu declaraţiile preşedintelui Zelenski. Nu, România nu este parte din plan şi nici Polonia nu este, dar Putin are un plan mai cuprinzător. În această privință, preşedintele Zelenski are dreptate. Uitați care este planul lui Putin.

Preşedintele Putin s-a decis că trebuie să reconstruiască ceea ce Rusia numește perimetru strategic de securitate prin reîntregirea fostelor state sovietice sub controlul Rusiei.

De ce? E vorba de o problemă de securitate. Distanța dintre forţele NATO şi St. Petersburg, care este cel mai mare oraş din Rusia, s-a redus de la 1.000 de mile cât era la sfârşitul Războiului Rece, la 100 de mile astăzi. Este aceeași distanță ca între Washington şi New York.

Deci acesta este motivul suprem pentru acest război, de aceea a trasat acestă linie”, a spus Rebekah Koffler fost ofițer de informaţii pe Rusia-Ucraina US Defence Intelligence Agency.

Conducătorul Rusiei are de gând să reconstruiască Uniunea Sovietică

Rebekah Koffler a mai precizat că Vladimir Putin lucrează la acest plan de mulți ani, încă din 2000. Potrivit acesteia, primul obiectiv strategic al lui Putin este de a schimba finalul Războiului Rece și de a inversa prăbușirea Uniunii Sovietice, din 1991.

Conducătorul Rusiei ar vrea să reintegreze statele post sovietice înapoi sub controlul Moscovei, aici fiind vorba despre Ucraina, Belarus, Georgia și Moldova, într-un fel de alianță, însă nu precum UE sau NATO.

„Rusia are deja o organizație care s-a ridicat ca o contra măsură pentru NATO. Se numește SCTO- Organizația Tratatului de Securitate colectivă.

Deci el îşi dorește ceva mai puternic, vrea ca Rusia să fie forţa dominantă în alte alianțe care chiar şi azi se numesc UNIUNEA. Numele complet este Uniunea Economică Eurasia.

Deci vedem paşii pe care Rusia i-a făcut pentru a crea acesta uniune. Acesta este planul”, mai explicat Rebekah Koffler fost ofițer de informaţii pe Rusia-Ucraina US Defence Intelligence Agency, pentru Antena3.

Rebekah a mai spus că Putin nu are de gând să cucerească lumea, deoarece este adeptul unei politici realiste. „Politica realistă înseamnă echilibrarea puterilor”, a declarat aceasta.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI: O să fie rău
Capital.ro
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase SMS-uri, felicitări și urări pentru cei dragi
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro