Ce plan bizar are Monica Anghel la 51 de ani. Ireal ce vrea să facă, toți sunt uimiți

Ce plan bizar are Monica Anghel la 51 de ani. Ireal ce vrea să facă, toți sunt uimiți
Ce va face Monica Anghel de ziua ei

Monica Anghel ajunge imediat la frumoasa vârstă de 51 de ani, chiar pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Artista și-a schimbat stilul de viață recent, a scăpat de kilogramele în plus, iar acum se bucură mai mult ca niciodată de familia ei și timpul petrecut alături de cei dragi.

Marea pasiune a Monicăi Anghel

Monica Anghel va împlini 51 de ani în câteva zile, însă vârsta nu a împiedicat-o niciodată să învețe lucruri noi. Dacă vrea să-și îndeplinească anumite vise, va face tot posibilul pentru a-și îndeplini țelul, cum ar fi acela de a da examen auto pentru a conduce camioane.

De asemenea, o altă pasiune de a vedetei sunt caii. Înainte de pandemie obișnuia să facă acrobații pe cai la Circul Metropolitan București, însă a venit pandemia și nu a mai avut ocazia să meargă la acorbații.

„În perioada pandemiei nu a mai făcut nimeni nimic. Acum m-am mai cumințit un pic, între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum pot să îi ajut pe prietenii mei când au nevoie să transporte cai. Mă gândeam să îmi iau permisul de camion, ca să pot să transport și mai mulți cai. Am o pasiune pentru cai, la care nu voi renunța niciodată”, a povestit Monica Anghel.

Ce își dorește Monica Anghel de ziua ei

Cum mai sunt doar câteva zile până la marea aniversare, Monica Anghel nu pregătit nimic special pentru a sărbători, însă spune că depinde de starea pe care o are.

„Atunci când mă hotărâsc să îmi serbez ziua se adună cel puțin 100 de persoane, și când eu vreau să îmi serbez ziua suntem doar noi și atât. În funcție de starea pe care o am.”

Întrebată ce își dorește cadou de ziua ei, din punct de vedere material, artista spune că nu este de genul persoană care pune accent pe lucrurile materiale, ci mai mult pe experiențe și amintiri, de aceea ar vrea să plece, alături de familie, într-o mini-vacanță.

„Lucruri materiale, nu, nu sunt genul. Viața este atât de simplă și atât de frumoasă încât nu vreau să mi-o complic cu prostii de genul acesta. Nu pun preț pe lucrurile materiale. Poate mi-aș dori, acum, de ziua mea, să plecăm într-o mică vacanță”, a povestit Monica Anghel în exclusivitate pentru ego.ro.

Citește și: Ce secret are Monica Anghel pentru o siluetă de invidiat. Cum se menține în formă