Ce plan are Simona Halep pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Are o cerere specială

Ce plan are Simona Halep pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Are o cerere specială
Simona Halep, cerere specială pentru compatiția de la Tokyo

Care este planul Simonei Halep în privința Jocurilor Olimpice de la Tokyo? Fanii celebrei jucătoare de tenis au fost surprinși de cererea specială a sa. Ce dorește campioana noastră?

Simona Halep, cerere secială pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Campioana României vine cu o cerere aparte înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aceasta a spus că își dorește să fie portdrapelul țării noastre acolo și nu se gândește să se întoarcă acasă fără medalie.

„Sper sa primesc steagul si sa deschid Jocurile Olimpice cu steagul in mana, sper sa castig o medalie, cred ca va fi deosebit, cum a fost si la Fed Cup cand am jucat semifinala. Pentru mine e foarte important si placut sa-mi reprezint tara, sper sa fiu apta si sa aduc o medalie olimpica.

In general, amandoua sunt pe acelasi plan, nu vreau sa pun niciun obiectiv mai jos, pentru ca medalia olimpica e pentru tara, iar restul sunt individuale. Ma implineste ca sportiv”, a detaliat aceasta.

De asemenea, constănțeanca a vorbit și despre accidentarea de la umăr care a speriat-o pentru că a fost pentru prima oară când s-a confruntat cu așa ceva. Cu toate astea, timpul trece, meciurile vin, iar Simo face tot posibilul să revină în forță pe teren.

„M-am speriat putin cu accidentarea la umar pentru ca niciodata nu am avut probleme de acest gen, dar o sa fac tot posibilul sa fiu cat se poate de fresh. Mi-as fi dorit sa joc la Cluj, e mult mai placut sa joci, nu stiu daca voi ajunge, vreau sa ma antrenez pe zgura cat se poate de mult. Faptul ca e pe hard acolo ne-a impiedicat un pic, dar sper sa joace bine fetele si sa castige meciurile”
Simona Halep

„Prima zi de antrenament după două săptămâni de recuperare”

Antrenorul sportivei a revenit de curând în România unde o pregătește pe aceasta pentru provocările ce vor urma. „Bine ai revenit în cea mai frumoasă ţară din lume, D! Prima zi de antrenament după două săptămâni de recuperare şi m-am întors pe zgură. A fost o zi bună!“, e mesajul postat de Halep, alături de fotografia cu Darren Cahill.

Darren Cahill a avut o replică fabuloasă la fotografia cu cei doi postată de blondină pe rețelele de socializare: „Faptul că tatăl tău mi-a dat un coniac, după amiază, chiar a funcţionat împotriva oboselii acumulate pe drum“.ׅ

Evenimente pentru Simona Halep pentru perioada următoare:
19-25 aprilie: Stuttgart
30 aprilie – 9 mai: Madrid
10-16 mai: Roma
30 mai – 13 iunie: Roland Garros

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI