Ce piedici a întâmpinat Ilinca Vandici în TV. De ce s-a retras o perioadă, de fapt

Ce piedici a întâmpinat Ilinca Vandici în TV. De ce s-a retras o perioadă, de fapt
Ce piedici a intampinat Ilinca Vandici in TV. De ce s-a retras o perioada, de fapt

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Frumoasa șatenă se bucură de o carieră înfloritoare în televiziune și are o familie fericită, alături de soțul ei și fiul lor, Zian. Cu toate că are tot ce-și poate dori, vedeta a trecut prin multe greutăți până la 37 de ani. Ce probleme a depășit, în plan profesional.

La ce vârstă a debutat Ilinca Vandici în televiziune

La 19 ani, viața Ilincăi Vandici s-a schimbat radical, după ce a participat la un concurs de Miss în 2004, unde s-a remarcat prin inteligență și calitățile sale oratorice desăvârșite, pe lângă frumusețea și atuurile fizice evidente.

Diva a câștigat premiul presei și un curs de pregătire în televiziune, devenind noua față a rubricii „Meteo”, iar mai apoi a avut propria emisiune la B1 TV. Astăzi, Ilinca Vandici este vedetă Kanal D și este mândră de cariera sa înfloritoare.

„Nu știu dacă mi-am dat seama că vorbesc mai mult decât alte fete sau mai bine decât reporterii. Cert este că am simțit o pasiune, o flacără, pe care au detectat-o și ei în mine. M-am simțit atrasă ca un magnet de această lume și de acolo a început practic totul.

Probabil pentru că am fost crescută într-un anumit fel acasă. Mi-a plăcut școala, am studiat, am învățat, sunt extrem de pregătită din punctul ăsta de vedere, al comunicării, al exprimării.

Am demonstrat asta de-a lungul acestor ani de când sunt în fața camerei de luat vederi. Și am făcut și performanță.”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru ego.ro.

„Decizia mea de a mă retrage o perioadă nu a venit în urma unui eșec!”

Deși a întâmpinat anumite piedici la începuturile carierei sale în televiziune, Ilinca Vandici nu s-a dat bătută niciodată, fiind o femeie puternică și ambițioasă.

Vedeta a mărturisit că au existat momente în care a simțit că vrea să se retragă și să ia o pauză profesională, însă a gestionat situația cu mult tact și control, luându-și un timp pentru a-și pune ordine în gânduri și priorități.

„Mi s-a întâmplat să o iau cumva de la început, nu cred că aș putea să spun de la zero. Când activezi într-un domeniu și la un moment dat iei o pauză și te retragi o perioadă, revii și cauți alte oferte.

Încerci să iei o decizie și te reîntorci în acel domeniu, în cazul meu în televiziune. Dar nu înseamnă că ai luat-o de la zero. Pentru că toată experiența acumulată, toate cunoștințele nu se pot șterge.

Eu eram tot eu, numele meu era același, aveam aceleași capacități de a face față în acest domeniu. Decizia mea de a mă retrage o perioadă nu a venit în urma unui eșec profesional.

Ci am simțit că atunci a fost altceva mai important decât cariera. Mi-am urmat instinctele și am făcut ceea ce am simțit”, a completat diva, pentru sursa citată.