Ce pensie rușinoasă ar avea mama Mihaelei Rădulescu. Marilena Țiganu a fost profesoară

Ce pensie rușinoasă ar avea mama Mihaelei Rădulescu. Marilena Țiganu a fost profesoară
Câți bani primește mama Mihaelei Rădulescu în fiecare lună

Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de introducere, aceasta bucurându-se de mulți fani prin prisma carierei sale de pe micile ecrane. Vedeta are parte de mult succes, însă mama ei, Marilena Țiganu, nu este chiar așa de cunoscută de către public. Femeia preferă să rămână cât mai discretă.

Detalii despre pensia Marilenei Țiganu. Ce s-a aflat

Mihaela Rădulescu preferă să nu ofere foarte multe detalii despre familia ei. Vedeta a decis să se mute la Monaco, însă revine în România pentru a se ocupa de numeroase proiecte. Aceasta trăiește o poveste minunată de iubire cu Felix Baumgartner, bărbatul care a cucerit-o.

Aceasta a moștenit multe calități de la mama ei, care a lucrat ca profesoară de română. Cele două au o relație foarte frumoasă, chiar dacă Marilena Țiganu a preferat să se întoarcă în România după ce a locuit mai mult timp la Monaco. Aceasta a sprijinit-o pe vedetă și a ajutat-o cu tot ce a putut.

Mama vedetei de televiziune a fost profesoară de română, însă venitul pe care îl încasează acum nu este unul satisfăcător. În urma unui articol apărut pe edupedu.ro în 2020, profesorii trebuie să aibă 40 de ani de muncă la catedră pentru a ajunge la un salariul maxim.

Ce venit are Marilena Țiganu, de fapt

De asemenea, stagiul complet de cotizare pentru a ieși la pensie este de 31/35 de ani. În momentul de față, Marilena Țiganu, în vârstă de 72 de ani, se află la pensie. Aceasta este fostă profesoară de Limba și Literatura Română din Piatra Neamț. Lunar, mama Mihaelei Rădulescu încasează respectivul venit.

Astfel, aceasta ar primi o pensie care se află în jurul sumei de 2.000 de lei, potrivit cancan.ro. În trecut, Marilena Țiganu a preferat să meargă la Monaco, pentru a ajuta la creșterea băiatului pe care îl are Mihaela Rădulescu. Aceasta s-a asigurat că nepotul ei, Ayan, are parte de tot ce este mai bun.

De ce s-a întors Marilena Țiganu în România

Mihaela Rădulescu explica în urmă cu ceva timp că și-a dorit ca mama ei să fie aproape de ea după moartea tatălui. Marilena Țiganu își adoră fiica, astfel că s-a decis să se mute în Monaco, însă nu a putut să se obișnuiască acolo. Femeia s-a decis să se întoarcă, ulterior, în România.

Marilena Țiganu a luat decizia de a se muta înapoi în țară după ce nepotul ei, Ayan, a crescut. Aceasta se bucură de compania prietenelor sale, însă a păstrat o relație deosebită cu vedeta de televiziune. Cele două se înțeleg extrem de bine, iar Mihaela Rădulescu o apreciază enorm pe femeia care i-a dat viață.