Ce pensie au părinții Loredanei Groza. Sunt săraci și umiliți de statul român

Ce pensie au părinții Loredanei Groza. Sunt săraci și umiliți de statul român
Ce pensie au părinții Loredanei Groza

Părinții Loredanei Groza, Leonida și Vasile Groza, sunt niște oameni simpli, deși fiica lor este celebră, fiind chiar și una fintre cele mai influente figuri din industria muzicală.

Pensia pe care o primesc părinții Loredanei Groza, insignifiantă

Vasile Groza a lucrat la Fabrica de Confecții Industriale din Onești, în timp ce soția sa a fost învățătoare. Deși după multe decenii în câmpul muncii, cei doi primesc de la stat câte o pensie anuală de 24.000 de lei, concret 2.000 de lei pe lună fiecare.

Ce pensie au părinții Loredanei Groza. Sunt săraci și umiliți de statul român
Mama Loredanei Groza a fost învățătoare la liceul ”Lucian Blaga” din București 

Tatăl solistei a moștenit un teren în anul 1997 de 75 de hectare, din care are 1/11. Ambii dețin un apartament de 75 mp, cumpărat în anul 1990, și nu au alte bunuri, conturi sau datorii. Anul precedent, Vasile Groza a primit 12.000 de lei de la Uniunea Scriitorilor, fiind poet și autor de literatură pentru copii.

Deși la vârsta de 82 de ani, acesta nu renunță la a-și face planuri. Bărbatul a decis anul acesta să candideze la Consiliul Local Onești.

Au făcut nunta de aur

Părinții Loredanei Groza au împlinit 50 de ani de când și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu. „Pe 7 mai s-au împlinit 50 de ani de la nunta părinţilor mei. Nunta de aur. Vă iubesc, aştept suta”, le-a urat Lori, emoţionată, pe Facebook.

De altfel, și vedeta pare că le vine repede din urmă. Căsătorită din anul 1998 cu producătorul de film Andrei Boncea, Loredana Groza a celebrat, în 2018, 20 de ani de mariaj, adică nunta de porțelan.

Lori are 50 de ani și este mai senzuală ca niciodată

Ultimele apariții ale artistei, în special cele de la ”X Factor”, au fost cu adevărat spectaculoase. Tocmai ce a împlinit 50 de ani (12 iunie), iar ziua de naștere și-a sărbătorit-o așa cum se cuvinte. Diva a avut parte și de o surpriză de proporții: un cadou extrem de scump și exclusivit.

Frumoasa blondină a fost surprinsă de multe buchete imense de flori imediat cum a făcut ochi. Dar asta nu a fost tot. Surpriza de proporții a fost sub forma unui inel de aur și diamante, care cu siguranță a costat o avere.

La 50 de ani, Loredana Groza arată mai bine ca niciodată. Are un abdomen tonifiat, picioare subțiri și o talie de viespe. Ipostazele în care vedeta se fotografiază ne arată că nu și-a pierdut aerul care a consacrat-o, dovadă stau miile de aprecieri ale fanilor, dar și comentariile în care complimentele curg șiroaie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI