Ce pedeapsă a primit criminala în serie de la Suceava, care şi-a ucis cei trei nou-născuţi

Ce pedeapsă a primit criminala în serie de la Suceava, care şi-a ucis cei trei nou-născuţi
Ce pedeapsă a primit criminala în serie de la Suceava, care şi-a ucis cei trei nou-născuţi

Tribunalul Suceava a condamnat-o pe femeia din comuna Poiana Negri care este acuzată că și-a ucis cei trei copii imediat după ce i-a născut. Ancheta a scos la iveală detalii infiorătoare.

Ce pedeapsă a primit femeia

Ana Pardău, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnată la 15 ani de închisoare de Tribunalul Suceava după ce și-a omorât cei trei copii după ce i-a născut. Două dintre trupurile celor mici au fost îngropate în curtea gospodăriei. Cel de-al treilea a fost ascuns într-o casă părăsită.

Ancheta procurorilor a scos la iveală detalii de groază. Este greu de înțeles cum femeia a fost în stare de așa ceva, mai ales că este absolventă de studii superioare și lucrează ca și inginer pentru o multinațională din Vatra Dornei, este căsătorită și mai are alți trei copii, născuți în 2009, 2011 și 2015.

În anul 2015, potrivit anchetatorilor, femeia a rămas însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Aceasta nu i-a spus soțului vestea cea mare. Când sarcina a înaintat, mama le-ar fi spus rudelor și prietenilor că are probleme de sănătate și că trebuie să meargă neapărat la medic.

Pe data de 29 iunie 2016, Ana Pardău a născut un băiat într-un lighean din baia locuinței sale. A doua zi, femeia și-ar fi îngropat copilul nou născut în curtea casei.

Și-a ucis trei dintre copiii nou-născuți

Un an mai târziu, în 2017, a rămas însărcinată din nou. La fel ca prima dată, femeia a născut în locuința sa, iar rudelor și prietenilor le-a spus că are probleme de sănătate, atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată.

„În ziua de 3 februarie 2018, aflându-se din nou singură la domiciliu, a născut în baie, în cada plină cu apă, un copil de sex masculin, pe care l-a ascuns apoi în casa bătrânească aproximativ 2 săptămâni după care, într-o noapte, l-a îngropat tot în grădina din faţa casei. Cu ocazia percheziţiei efectuate în ziua de 13 august 2019 a fost identificat scheletul acelui nou-născut, fapt care a atestat încă o dată realitatea susţinerilor inculpatei”, susţin procurorii.

Cel de-al patrulea copil a fost născut în 2019. Femeia ar fi născut tot în baia locuinței sale, iar copilul l-a pus într-un sac, pe care mai apoi l-a legat la gură. Cel mic a murit asfixiat în sac. De data aceasta, rudele și colegii de muncă n-au mai crezut-o pe femeie că a fost bolnavă, așa că au anunțat Poliția, care a început o anchetă.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit trupul neînsuflețit al ultimului copil pe care femeia nu l-a mai îngropat, dar și osemintele celorlalți doi copii. Ana Pardău a fost supusă unor expertize psihiatrice, înainte să înainteze dosarul în instanță.

Se pare că femeia ar fi avut un episod depresiv moderat – sever în 2015 și tulburare de personalitate. Fapta comisă în anul 2016 ar fi fost comisă cu discernământ diminat. Cea din 2018 cu discernământ critic prezent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI