Ce pățesc șoferii care claxonează o fată. Polițiștii au făcut anunțul despre amenzile usturătoare

Autor: Chivu Ana - 13:27, 08 dec. 2019
Ce pățesc șoferii care clazonează o fată. Amenzile sunt usturătoare

Șoferii care claxonează femei cu scopul de a le „agăța” vo plăti acum scump pentru comportamentul agasant pe care-l au. Polițiștii au făcut anunțul despre amenzile pe care aceștia le merită.

Ce pățesc șoferii care claxonează o fată? Amenzile sunt usturătoare

Femeile sunt supuse zilnic în fața multor agresiuni. Drumul de la locuința lor către locul de muncă sau către o instituție de învățămât este cu mult mai stresant decât al unui bărbat. Un șofer supărat pentru că a fost mustrat de oamenii legii pentru că și-a expus dorința de a o face pe fata care îi place să-l observe de la semafor, claxonând-o exagerat, le-a pus polițiștilor trei întrebări. Bărbatul a spus, în cadrul unui mesaj de pe o rețea de socializare: ”Eram la semafor și am claxonat o fată care traversa. Las și eu întrebările astea aici, poate mă lămuriti voi:

1.De ce am primit amenda aceasta penibila?
2.Ce lege încalc eu că îmi place o fata?
3. Cum va dati seama cine claxoneaza ca erau mai multe mașini? Stiu ca nu o sa raspundeti ca nu aveti ce si oricum nu intelegeti. Lasati ba oamenii sa-si faca treaba”, arată mesajul conducătorului auto de pe pagina oficială a MAI.

Ce pățesc șoferii care clazonează o fată. Amenzile sunt usturătoare
Ce pățesc șoferii care clazonează o fată. Amenzile sunt usturătoare

Șoferii au întrebat, MAI a răspuns

Șoferul cu pricina a primit promp și un răspuns la întrebările sale. Pentru unii internauți s-a dovedit a fi amuzant, iar pentru unii extrem de serios.

„Ați fost amendat pentru că ați claxonat, nefiind într-o situație de evitare a unui pericol imediat. Mai e penibilă amenda? Că vă place o fată, nu încălcați nicio lege și este numai problema dumneavoastră. Pe noi nu ne interesează, pe ea nici atât… și dacă nu interesează pe nimeni, de ce claxonați? Doar ca să vedem cum arată un bărbat refuzat? Când cineva claxonează din același motiv ca al dumneavoastră, ne dăm seama după mai multe indicii. Unul ar fi jantele strâmbe. Pe viitor, vă sfătuim să fiți atent la gropi… chiar și atunci când mergeți pe jos!”
Ministerul Afacerilor Interne

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI