EXCLUSIV Cătălin Măruță, dezvăluiri în ziua în care a împlinit 43 de ani. Ce cadou foarte scump i-a făcut Andra

EXCLUSIV Cătălin Măruță, dezvăluiri în ziua în care a împlinit 43 de ani. Ce cadou foarte scump i-a făcut Andra
Cătălin Măruță, mărturii de la 43 de ani

Cătălin Măruță, vedeta PRO TV, a primit un munte de cadouri din partea familiei, cu ocazia zilei de naștere. Soţia lui, Andra, i-a dăruit azi, când acesta împlinește 43 de ani, o pereche de ochelari de soare cu căşti stereo, iar fiica, Eva, i-a desenat o barcă plină cu bomboane. Celebrul sărbătorit ne-a oferit un interviu de suflet, la ceas aniversar, în exclusivitate pentru playtech.ro: ”Va fi o zi normală, într-o perioadă anormală, în care voi fi şi la muncă, şi voi încerca, pe cât posibil, să ne şi distrăm, cu membrii familiei, cu prietenii şi cu colegii de serviciu”.

Mărturiile lui Cătălin Măruță de al 43 de ani. Cum se simte vedeta acum?

”Aş spune că sărbătoarea mea a început mai devreme. Şi asta din pricina fetiţei mele, care de trei zile şuşoteşte cu David, fratele ei, despre faptul că nu mai are răbdare să-mi spună ”La mulți ani!”

Cătălin Măruţă, una dintre cele mai îndrăgite tv, a împlinit azi 43 de ani: ”Va fi o zi normală, într-o perioadă anormală, în care voi fi şi la muncă, şi voi încerca, pe cât posibil, să ne şi distrăm, cu membrii familiei, cu prietenii şi cu colegii de serviciu”, afirmă cerlebrul sărbătorit, pentru impact.ro. El spune că lucrurile nu vor sta la fel ca în anii trecuți, când se adunau la el acasă mai toate rudele sale şi prietenii apropiaţi, fiindcă ne aflăm în plină perioadă de pandemie, în care există anumite reguli legate de numărul maxim de persoane permis în spaţii închise: ”Aş spune că anul acesta sărbătoarea mea a început cu mult mai devreme.

Şi asta din pricina fetiţei mele, care de trei zile şuşoteşte cu David, fratele ei, despre faptul că nu mai are răbdare până la momentul oportun de a-mi spune în felul ei . Îl auzeam pe David temperând-o şi spunându-i ce va de genul . La care replica era mereu aceeaşi: . În cele din urmă, aseară au venit amândoi, şi-au făcut curaj şi după ce mi-au cântat , mi-au oferit şi cadoul ce însoţeşte asemenea clipe”, rememorează Cătălin, clipele emoționate din familie.

”Fiica mea, Eva, mi-a pictat o barcă plină cu bomboane. Am promis să împărțim dulciurile!”

Iar cadoul primit de Cătălin Măruţă de ziua lui, din partea celor doi copii, e mereu acelaşi, potrivit unei frumoase tradiţii familiale. Este vorba despre două desene, conturul palmei celor doi copii, foile urmând mai apoi să tapeteze un întreg perete până la vârsta majoratului Evei şi a lui David. ”Anul acesta, Eva a venit, pe lângă desenul cu conturul palmei ei, şi cu ceva nou. A adăugat un desen cu o barcă plină cu bomboane. Când am întrebat-o dacă bomboanele sunt pentru mine, a admis, cu jumătate de gură, că da, dar a devenit brusc voioasă când am promis că vom împărţi pe jumătate dulciurile”, a mai adaugă, cu umor, Cătălin Măruţă.

Ce cadou impresionant i-a făcut Andra?

”Andra mi-a dăruit ochelari de soare care-ți permit să vorbești la telefon când conduci, prin căşti bluetooth stereo”

El le-a mai dezvăluit cititorilor impact.ro şi cadoul primit din partea soţiei, Andra, la care bineînţeles că s-au asociat şi copiii: o pereche de ochelari de soare tehnologizată, care-ţi permite fie să vorbeşti la telefon când conduci, fie să asculţi muzică prin intermediul unor căşti bluetooth stereo, atât în maşină, cât şi pe stradă. ”Andra ştie că una dintre slăbiciunile mele rămân gadgeturile de genul ăsta, aşa că m-a atins iar la coarda sensibilă. Dar, de acum, va trebui să nu uit să-mi pun la încărcat şi telefonul mobil şi căştile, şi ochelarii de soare. Dar nu mă plâng, nu, nu!!!”, precizează acelaşi Măruţă.

Născut în aceeași zi cu Florin Piersic: ” El e sărbătoritul pentru mine, el e artistul prin definiţie. Nu poţi face comparaţie între oamenii de rând, ca mine, şi Florin Piersic”

În plus, Cătălin spune că nu poate uita că ziua sa de naştere coincide cu cea a actorului Florin Piersic, actorul care azi a împlinit 85 de ani: ”E un om pe care-l iubesc din toată inima. Şi nu doar eu, asta e clar! Ca atare, el e sărbătoritul zilei, pentru mine, el e artistul prin definiţie. Nu poţi face comparaţie între oamenii de rând, ca mine, şi Florin Piersic. Exclus!”.

Mesajul lui Florin Piersic, postat pe contul lui de Facebook: ”Fiți buni unii cu alții și, la anul, facem o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86, la un loc! E o promisiune! Vă pup cu dragoste!”

Florin Piersic (85 de ani) a scris câteva rânduri pentru fanii lui de pe Facebook: ”Voi știți ca n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori si mai ales actrițe care parca sunt născuți pe 29 februarie, așa că înaintează în vârsta o dată la patru ani. De fapt, dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranță, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima! Anul ăsta este anul Vărsatorului, așa că sunt convins că ne așteaptă lucruri minunate, numai să trecem de perioada asta nefericită. Fiți buni unii cu alții și, la anul, facem o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86, la un loc! E o promisiune! Vă pup cu dragoste!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI