Ce pasiune riscantă are fiul Romaniței Iovan: ‘L-am încurajat din prima secundă’

Ce pasiune riscantă are fiul Romaniței Iovan: ‘L-am încurajat din prima secundă’
Ce pasiune riscantă are fiul Romaniței Iovan?

Fiul Romaniței Iovan și-a ales deja calea la 14 ani. Acesta are o pasiune extrem de riscantă unde nu trebuie să lipsească adrenalina. Celebra sa mamă l-a încurajat din prima clipă. Creatoarea de modă este mândră peste măsură de moștenitorul său.

Fiul Romaniței Iovan, pasiune riscantă: „Mi-a făcut o surpriză”

Albert Iovan s-a transformat într-un adolescent care știe deja ce vrea de la viață și căruia îi place să-și testeze limitele tot timpul. Albert a crescut în vizorul românilor datorită notorietății mamei în special. Tânărul este fructul iubirii dintre celebra creatoare de modă și a regretatul pilot de aviație comercială.

De asemenea, el este pasionat și de matemativă, dar face magie la volan. Băiatul a făcut școala de piloți și cursuri de circuit, ulterior a decis să treacă la următorul nivel și și-a luat deja licența de pilot de raliu.

Chiar în luna iunie a anului curent a avut prima lui competiție, iar anterior a concurat în a doua etapă din Campionatul Naţional de Slalom Paralel la juniori, desfăşurată la Sibiu.

„Sigur că am emoţii. E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional. Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată“, a spus ea recent pentru Kanal D.

Totul a început în urmă cu 9 luni

Cunoscutul designer a mărturisit că are de fiecare dată emoții când îl vede în această postură, dar de asemenea se simte și foarte mândră de reușitele sale și de pasiunea pe care o are. Mai mult decât atât, vedeta nu a uitat să îl încurajeze încă din prima clipă și să-i sprijine nebunia.  

„Acum 9 luni am intrat într-o mașină de raliu. Am 14 ani acum, mi-am luat buletinul”, a spus tânărul extrem de încântat de pasiunea pe care o dezvăluie tuturor.

Fanii Romaniței îi trimit mesaje nenumărate de felicitări pentru modul în care a reușit să-l crească singură pe adolescent și îi doresc băiatului tot succesul din lume. Cei care o iubesc pe creatoare speră ca moștenitorul regretatului pilot să devină cel puțin la fel de cunoscut ca părinții săi. 

„Sunt foarte bucuroasă când îl văd, eu l-am încurajat din prima secundă. Înainte să-și ia licența a făcut lecții cu Ciprian Solomon care e cel mai bun, iar la ultima lecție mi-a făcut o surpriză și a mers foarte tare, iar eu eram în spate. Am filmarea! Este esențial să-ți încurajezi copilul și el să-și consume adrenalina într-un astfel de mediu”
Romanița Iovan (Sursa: emisiune ‘La Măruță’)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI