Ce pasiune nouă are Alina Pușcaș. A mărturisit tot: ”Era un vis de-al meu”

Ce pasiune nouă are Alina Pușcaș. A mărturisit tot: ”Era un vis de-al meu”
Ce pasiune nouă are Alina Pușcaș.

Care este noua pasiune a Alinei Pușcaș, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva. Ea a fost invitată săptămâna trecută la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a dezvăluit totul.

Ce pasiune nouă are Alina Pușcaș

Alina Pușcaș a vorbit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani despre noua sa pasiune, și anume, dansul. Ea a reușit să își îndeplinească acest mare vis, începând un nou proiect alături de dansatorul Marian Chirazi. Ea a mărturisit că proiectul constă în videoclipuri de dans, ce vor fi postate pe YouTube și vor avea diferite teme.

,,A fost o chestie foarte rapidă. A fost deschiderea sezonului 16 Te cunosc de undeva, unde eu și Cosmin Selesi am făcut sincroane de dans cu baletul și atunci mi-am amintit cât de frumoasă a fost senzația în momentul în care am participat la o emisiune de dans, în 2014.

Mi-am dat seama că mi-aș dori să reiau aceasta activitate, pentru că și atunci eram într-o condiție bună, dar nu ca acum. Nu am făcut dans în copilărie, dar era un vis de al meu.

Mie îmi place să fac tot ce se poate pe acest pământ, dar nu am timp. M-am dus la Marian Chirazi, unul dintre cei mai buni dansatori și i-am propus să dansăm împreună, el a fost de acord. De atunci a pornit totul, din mai. Episoadele care vor fi postate pe YouTube vor avea teme diferite”, a spus Alina Pușcaș la Neatza cu Răzvan și Dani.

Vedeta a găsit echilibrul dintre minte și corpul ei

Mai mult decât atât, Alina Pușcaș a mai spus și că dorința sa de a dansa a ajutat-o foarte mult în a-și găsi echilibrul între minte și corp. Ea a mărturisit că înainte să înceapă proiectul de dans nu se simțea bine cu fizicul ei.

,,Eu sunt foarte bine cu mintea mea și cred că partea asta cu pasiunea nesatisfacută până în momentul ăsta era pur și simplu un vis, o dorință a mea, un hobby pe care nu am reușit să îl duc până la capăt.

Eu nu ascund nimic în spatele acestor eforturi, ba dimpotrivă am încercat să găsesc o variantă de echilibru. Eu am fost foarte nemulțumită de mine fizic exact înainte sa începem acest proiect, am fugit de mine pentru că nu mă simțeam bine”, a mai spus Alina Pușcaș, prezentoarea emisiunii Te cunosc de undeva.

Deși este mamă a trei copii, Alina Pușcaș este și mamă a trei copii, arată senzațional.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI