Ce părere are soția lui Mihai Gănuișă despre faptul că soțul ei a plecat la Asia Express cu Oana Paraschiv. Cum s-a ajuns la această situație

de: Andrei Simion
05 09. 2024

În prima ediție a noului sezon Asia Express, Mihai Găinușă a relatat cum a reacționat soția lui, Ioana, când a aflat că va fi parte din emisiune alături de colega sa de radio, Oana Paraschiv.

Cine este soția lui Mihai Găinușă

Într-o conversație plină de umor, Oana l-a pus pe Găinușă într-o situație hilară, întrebându-l: „Dar ce părere are soția ta că mergi cu mine la Asia Express?”.

Mihai a răspuns cu umor, spunând: „Se bucură că scapă de mine pentru o vreme”, subliniind că relația lor se bazează pe încredere și înțelegere. De asemenea, a menționat că Oana îi este ca o soră, evidențiind astfel legătura de prietenie strânsă dintre ei.

Soția lui Mihai, Ioana Găinușă, este o persoană rezervată care preferă să evite atenția publică. Deși mulți sunt interesați să cunoască detalii despre soția prezentatorului, ea a ales să-și mențină viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Ioana și Mihai Găinușă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, Andrei, în vârstă de 13 ani, și Eva, de 18 ani.

Soția prezentatorului de la „Cronica Cârcotașilor” este o persoană rezervată, preferând să rămână departe de atenția publicului și de camerele de filmat. De asemenea, activitatea ei în mediul online este limitată.

Femeia care i-a dăruit concurentului de la Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor doi copii minunați a studiat la Rapid Transformational Therapy și acum face parte din echipa care lucrează cu metoda RTT, conform ciao.ro.

„Eu facilitez libertatea și ofer sprijin oricui este pregătit să facă o schimbare profundă și durabilă în viața sa. Poate că ai încercat deja terapia sau alte modalități de vindecare înainte. Rapid Transformational Therapy este diferită”, a spus Ioana Găinușă pe site-ul organizației.

Mihai și Oana au fost nevoiți să împartă aceeași cameră

În prima noapte petrecută la Asia Express, Mihai și Oana au fost obligați să împartă aceeași cameră, iar Oana a încercat să-i alunge tristețea lui Mihai cu umor. Facând glume pe seama situației, Oana a spus: „De ce ești nervos? Eu nu am nicio treaba cu asta, mă culc și dorm liniștită.

„Totuși, odihna lor a fost întreruptă de un cocoș care a început să cânte la primele ore ale dimineții, practic punând capăt liniștii și somnului pentru cei doi concurenți.”