Ce operații estetice și-a făcut Viorica Dăncilă la față. Apropiații au vorbit despre intervențiile pe care le-a suferit liderul PSD

Ce operații estetice și-a făcut Viorica Dăncilă la față. Apropiații au vorbit despre intervențiile pe care le-a suferit liderul PSD
Ce operații estetice și-a făcut Viorica Dăncilă la față

Viorica Dăncilă a pierdut ocazia de a fi președintele României, deși s-a pregătit intens pentru alegerile prezidențiale 2019, și nu doar din punct de vedere al discursului, ci și al infățișării. Deși a negat că și-ar fi făcut îmbunătățiri de ordin estetic, apropiații spun altceva. Ce intervenții spun aceștia că și-ar făcut liderul PSD?

Ce operații estetice și-a făcut Viorica Dăncilă?

Primul zvon despre posibile intervenții în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă au apărut în luna august a acestui an, când surse politice declarau pentru știrileprotv.ro că liderul PSD și-a făcut îmbunătățiri cu puțin timp înainte de a intra în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. S-a scris, însă din partea lui Dăncilă nu a venit niciun răspuns. Perioada de foc, cea în care trebuia să convingă românii să o voteze, a venit și declarațiile au venit și ele.

Ce operații estetice și-a făcut Viorica Dăncilă la față. Apropiații au vorbit despre intervențiile pe care le-a suferit liderul PSD

Apropiații au vorbit despre intervențiile pe care le-a suferit liderul PSD. Atunci, sursele politice care declarau că s-ar fi înfrumusețat păreau de luat în seamă. Mai exact, acestea spuneau că Dăncilă ar fi urmat o procedură de ridicare a pomeților, pentru atenuarea aspectului ridurilor, dar și o corectare a buzelor. La acea vreme, ca argument stătea lipsa oficialului de la întâlnirea ce avusese loc cu o zi înainte de ieșirea sa în public, din cadrul coaliției guvernamentale, fapt care i-a nemulțumit pe cei de la ALDE.

”Doamne ferește! Nimic. Vă garantez”

Potrivit sursei citate, Dăncilă nu s-ar fi simțit bine după operația estetică suferită, astfel că a preferat să nu fie prezentă la discuția cu Călin Popescu Tăriceanu, partenerul de guvernare. Pe de altă parte, exista o scuză care i-a motivat lipsa de la dialogul cu Tăriceanu. Viorica Dăncilă a declarat că era în pregătiri pentru campanie și că a fost prezentă la o sesiune foto. Mai apoi, prezentă în regiunea Moldova pentru întălniri cu activul de partid, premierul demis a fost întrebat dacă și-a făcut operații estetice.

„După lansarea candidaturii dumneavoastă, multă lume spune că v-ați făcut implant. Aveți vreo operație estetivă?”, a fost întrebată Dăncilă.

„Doamne ferește! Nimic. Absolut nimic. Vă garantez. Mă aștept la tot felul de acuzații, dar ar fi incorect să vii cu astfel de lucruri și să nu le poți demonstra”, a răspuns oficialul, conform iași1.ro.

”A lucrat clar la întinderea pielii”

Deși a garantat că informațiile sunt eronate, mai multe persoane din preajma ei susțin că Viorica Dăncilă a încercat să fie impecabilă pentru perioada de foc.

„A lucrat clar la întinderea pielii, prin astfel de procedură, destul de simplă, dar eficientă. Și-a ridicat și pomeții și a făcut injecții pentru ridurile de la ochi și frunte, drept dovadă, se observă clar că nu are riduri de expresie deloc, este totul impecabil”, susțin apropiații, scrie gândul.info, care cirează știri24.biz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI