Ce operație trebuia să facă Benone Sinulescu înainte să moară: ‘În 4 zile nu a mai fost’

Ce operație trebuia să facă Benone Sinulescu înainte să moară: ‘În 4 zile nu a mai fost’
Ce operatie trebuia sa faca Benone Sinulescu

Moartea tragică a lui Benone Sinulescu a lăsat un gol imens în muzica populară românească. Regretatul artist suferea de anumite probleme de sănătate, iar o pneumonie parșivă i-a curmat zilele. Ce operație trebuia să facă nea Beni, însă nu a mai apucat.

Impresarul lui Benone Sinulescu, adevărul despre boala care l-a măcinat

Dispariția lui Benone Sinulescu a afectat milioane de români care-l apreciau pe regretatul interpret de muzică populară pentru veselia sa, simțul dezvoltat al umorului, sufletul bun și talentul său incredibil.

Vocea lui duioasă a alinat generații întregi de tineri răniți în dragoste și a bucurat, deopotrivă, tot atâtea suflete la petreceri și festivaluri.

Nea Beni a murit la 84 de ani, în patul din propria lui locuință, alături de soția lui Leni, femeia care i-a fost parteneră de viață pentru mai bine de 40 de ani. Artistul suferea de o pneumonie de absorție, rezultată în urma unei infecții, potrivit spuselor lui Ionuț Pavel, impresarul regretatului solist.

În timpul unei intervenții telefonice în direct la PRO TV, în cadrul emisiunii La Măruță, Ionuț Pavel și-a exprimat profundul regret față de moartea lui Benone Sinulescu. Impresarul artistului a mărturisit ce probleme de sănătate avea regretatul interpret și ce operație a fost nevoit să amâne.

„Beni al nostru s-a dus. Dezvoltase o pneumonie de absorție, nu boala despre care am discutat în vară (n.r. – Covid). A fost ok, s-a dus la spital, a plecat acasă. Mai avea mici probleme de sănătate de rezolvat.

A trebuit să facă o operație la carotidă, dar asta ar fi implicat niște riscuri la vârsta lui. A fost la spital la Arad, în weekend a început totul. În 4 zile nu a mai fost. Era un om ales de Dumnezeu, un prieten bun, un suflet bun.

Pneumonia nu are de-a face cu Covidul. El era si vaccinat. Nu avea nicio problemă de genul asta, dar la vârsta lui și faptul că a stat în pat atâta timp, a dezvoltat niște infecții. Primeam multe informații de la prietenii lui din jur care știau că ține la mine. E un om bun, mă bucur că a tras cu familia.”, a spus impresarul lui Benone Sinulescu la PRO TV.

„Am învățat de la el cum să cânt!”

Saveta Bogdan a izbucnit în lacrimi, în direct La Măruță, atunci când a aflat că dragul ei coleg de breaslă Benone Sinulescu a trecut la cele sfinte.

„Am ținut legătura cu sotia lui Beni si doamna care avea grija de ei, care le făcea curățeni prin casă. Am crezut că e o glumă, inițial. Apoi am aflat că a murit și mie îmi pare foarte rău.

Am învățat multe de la el, cum să cânt, cum să țin microfonul, cum să mă învârt pe scenă. S-a pierdut un star al Romaniei, nu stiu de ce pierd7em atâția oameni buni. S-a dus Mâțu (n.r. – Petrică Mâțu Stoian), s-a dus și el.”, a declarat îndurerată Saveta Bogdan la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI