Ce obsesie avea Elena Ceaușescu în materie de sex. Nimeni nu scăpa, nici măcar propriii săi copii

Ce obsesie avea Elena Ceaușescu în materie de sex. Nimeni nu scăpa, nici măcar propriii săi copii
Ce obsesie avea Elena Ceaușescu în materie de sex. Nimeni nu scăpa, nici măcar propiii săi copii

Fosta soție a dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu, Elena Ceaușescu, era obsedată să vadă cum fac sex soțiile nomenclaturiștilor. De menționat este că Elena Ceaușescu a avut tot felul de obsesii de-a lungu vieții, iar una dintre acestea era de-a dreptul ciudată.

Ce obsesie avea Elena Ceaușescu în materie de sex

Astfel, soția dictatorului Nicolae Ceaușescu ajunsese să îi pună pe agenți să planteze microfoane în camera lor, după care aceasta asculta casetele cu înregistrările, disperată fiind să afle detalii din intimitatea altor oameni.

De altfel, pe consoarta lui Nicolae Ceaușescu o interesa în mod special viața intimă a actriței Violeta Andrei, soția ministrul de Externe, pe nume Ștefan Andrei. De menționat este că anumite dezvăluiri în acest sens au fost făcute publice în cartea ”Orizonturi roții”, scrisă de Ion Mihai Pacepa.

Ce obsesie avea Elena Ceaușescu în materie de sex
Ce obsesie avea Elena Ceaușescu în materie de sex

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe ”cum face Violeta dragoste„. Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. – C…a dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în „camera din spate”, iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele”.

Iar asta deoarece Elena Ceauşescu savura înregistrările primite de la Securitate în care una dintre soţiile subalternilor săi făcea sex cu amanţul.

„S-o văd culcată în pielea goală sub omul tău! Mişcând din fundul ei grozav până la orgasm!”, declara Ceauşeasca.

Elenei Ceaușescu îi plăcea să știe cum fac sex copiii ei

„Uită-te la cu…. asta! a izbucnit atunci Elena. Partidul i-a dat ca soţ unul dintre oamenii săi de valoare, iar ea îşi ridică poalele în cap în faţa oricărui Tarzan care îi zâmbeşte”, ar fi comentat atunci Elena Ceauşescu.

Dar obsesia Elenei Ceausescu nu se oprea aici. Nevestei dictatorului comunist îi mai plăcea să știe cum fac sex și copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante despre viața intimă a acestora.

De asemenea, și Eugen Proca, fost ministru al Sănătăţii, a spus despre răutatea Elenei Ceauşescu. Acesta o vedea precum o scorpie, „ceva între Imelda Marcos, Evita Peron şi Jiang Qing”. 4

„Era o adevărată scorpie. Nu era niciodată mulţumită. Era meschină şi încăpăţânată. Era demonul lui Ceauşescu.”, a spus acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI