Ce o stresează cel mai tare pe Simona Halep. Reacția neașteptată a româncei

de: Năstase Mirabela
27 12. 2020

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani și locul 2 WTA, a vorbit în emisiunea ”Așii Tenisului”, de la Digi Sport, printre altele, și despre ce anume i-a lipsit cel mai mult în perioada de pandemie, din circuitul WTA.

Ce o stresează cel mai tare pe Simona Halep

Campioana româncă a spus însă că publicul, nu și interesul mass-media. De altfel, Simona Halep nu a fost niciodată avidă după declarații și intreviuri, cu toate că numărul fanilor ei a crescut în ultimii ani, odată cu performanțele sale.

”Am simțit lipsa publicului. Lipsa presei nu, ca să fiu sinceră. E un stres în plus să stai după fiecare meci câștigat să vorbești și, oarecum, să zâmbești”, a declarat Simona Halep.

În ce privește schimbările impuse de pandemie și în circuitul WTA, Simona Halep a spus:

”Într-adevăr, schimbările nu au fost plăcute pentru nimeni. Am tot vorbit cu jucători pe circuit. Bine că s-au făcut aceste turnee, am fost privilegiați, timpurile nu sunt deloc cum erau înainte”, a mai declarat Simona Halep, la Digi Sport.

Momentul primei întâlniri cu Roger Federer

De altfel, tot la Digi Sport, Simona Halep a vorbit și despre prima sa întâlnire cu Roger Federer.

„Eram în 2007, la Wimbledon, m-am dus la terenurile de antrenament, aveam badge-ul de juniori și am mers la racordat să-mi las o rachetă. L-am văzut acolo, am înlemnit, n-am știut cum să reacționez și i-am întins badge-ul, l-am întrebat dacă poate să-mi dea un autograf.

Și atunci m-a întrebat ce fac pe acolo, cum sunt. I-am spus că-mi place tenisul, că sunt și eu la Wimbledon și mă bucur de ce e pe acolo, nu mai văzusem teren de iarbă până atunci.

A fost foarte călduros și mi-a dat un sentiment foarte plăcut. Chiar dacă era foarte renumit și foarte bun în sportul nostru, a vorbit cu mine și mi-a urat de bine”, a declarat Simona Halep, la emisiunea Așii Tenisului.

Dar, Simona Halep începe să își facă planuri pentru viața ei de după retragerea din activitate. Astfel, românca nu este încă hotărâtă dacă ar fi o idee bună să antreneze. Momentan, pare mai degrabă tentată să aleagă o altă variantă, chiar dacă se consideră un bun pedagog.

„Aș fi un bun pedagog, pentru că asta îmi doresc și de la antrenorii mei. Îmi place comunicarea, chiar dacă uneori nu comunic destul de bine. Aș putea fi un bun pedagog, dar nu știu dacă aș putea fi o bună antrenoare.

Nu am răbdare nici cu mine, nu știu cum ar putea să fie cu ceilalți sportivi. Și, cum am spus mai devreme, nu-mi place să analizez tenisul, îmi place să-l joc și să-l simt. Dacă mi-ar plăcea în viitor să fiu antrenoare, cu mare drag”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.