Ce nume grele din politică sunt îmbrăcate de Dana Budeanu. Sfatul primit de Viorica Dăncilă din partea ei

Ce nume grele din politică sunt îmbrăcate de Dana Budeanu. Sfatul primit de Viorica Dăncilă din partea ei

Dana Budeanu este cunoscută drept ”designerul vedetelor”. Intrată în lumea reflectoarelor de ani buni, este cunoscută ca primul critic de modă din România, așa că multe vedete au trecut prin ”mâna ei”. Pe lângă persoane publice, precum Mihaela Rădulescu, Loredana Groza și Andra, designerul a sfătuit stilistic și nume grele din politică. Printre ele, și Viorica Dăncilă.

Ce nume grele din politică sunt îmbrăcate de Dana Budeanu

Dana Budeanu, creatoare de modă recunoscută pentru replicile pline je m’en-fichisme acordate oamenilor care încalcă regulile vestimentare ori de etică și conduită, face ravagii pe internet. Videoclip-urile sale sunt o încântare pentru public, în special rubrica ”Amețitele și mafioții”. Dana Budeanu și-a adunat fani peste noapte, devenind astfel cea mai virală vedetă din online din ultimele săptămâni.

Ce nume grele din politică sunt îmbrăcate de Dana Budeanu. Sfatul primit de Viorica Dăncilă din partea ei
Viorica Dăncilă, în vizită la țară îmbrăcată în rochie Fendi și broșă Chanel

Pentru cei care au descoperit-o de după plecarea de la PRO TV, unde a avut rubrica Verdic, trebuie să știe că cea care îi distrează pe internet a terminat Management și apoi Businessul European la London School of Economics, unde apoi și-a dat doctoratul în Integrare Europeană la UCL. A revenit în țară și a început creația. Designerul a îmbrăcat-o pe Mihaela Rădulescu, Corina Bud, Loredana Groza, a colaborat cu Andra și se zvonește că și vedete internaționale i-au purtat hainele. Printre ele au fost Eva Longoria sau Jennifer Lopez, potrivit tabuhighlife.ro.

Sfatul primit de Viorica Dăncilă din partea ei

Aceeași Dana Budeanu s-a bucurat de cliente și din sfera politică, cu unele fiind chiar rudă. Este vorba despre Elena Udrea, a cărei fetiță Dana i-a devenit nașă.

De asemenea, printre cliente s-au aflat atât fostul prim-ministru Viorica Dăncilă, cât și actualul primar al Capitalei Gabriela Firea. Dăncilă a atras atenția pe vremea când era prim-ministru prin fainele scumpe pe care le purta, în special rochii ce erau accesorizate cu bijuterii de mii de euro.

La un moment dat, oficialul a atras atenția cu o rochie Fendi asortată cu o broșă Chanel, pe care a purtat-o într-o vizită din comuna Bogați, județul Argeș. Ulterior, s-a aflat că ținuta ar fi fost la recomandarea Danei Budeanu, care se ocupa stilistic de ea la acea vreme. Astfel, fostul premier era mai accesorizat și modern la sfatul creatoarei de modă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI