Ce nu trebuie să faci după o partidă de amor, niciodată! Așa îți jignești partenerul, imediat

Ce nu trebuie să faci după o partidă de amor, niciodată! Așa îți jignești partenerul, imediat
Ce nu trebuie să faci după o partidă de amor, niciodată! Așa îți jignești partenerul, imediat

Deoarece toate lucrurile au nevoie de un început și de un sfârșit, din cauză că mintea noastră trăiește în același timp cu sufletul și cu corpul  nostru, pentru că o femeie, însă și un bărbat sunt supuși greșelii, este bine să avem în minte câte o schemă cu ce ar trebui sau ce nu ar trebui să facem în anumite situații.

Ce nu trebuie să faci după o partidă de amor

Nu trebuie să facem lucrurile automat, este interzis în dragoste, amor, sex să facem altceva în afară de ceea ce ne dorim sau ceea ce ne spune instinctul sau chimia cu celălalt. Cu toate acestea, este bine să conturăm în minte ceea ce în general s-a dovedit că deranjează sau supără partenerul. Așadar, când vrei să te bucuri de tot ce implică sexul, nu te ridica imediat, fugind spre baie unde să îți faci igiena imperios necesară.

Ai flata partenerul atât de mult dacă i-ai atinge corpul în continuare, dacă i-ai atinge părul în timp ce ai vorbi cu el sau dacă pur și simplu i-ai respira în piept în timp ce vă țineți în brațe. În schimb, dacă te ridici repede de lângă el, e la fel cu a-i spune că vrei să scapi de orice urmă ți-a lăsat-o pe trup, o ofensă gravă. Nu trebuie să te lași pradă unei discuții telefonice lungi, deconectarea bruscă de partener și atenția îndreptată către altceva, care nu are nicio legătură cu el, trădează în primul rând superficialitatea sentimentelor sau chiar superficialitatea ta în general, ca om.

Ce să nu faci după amor
Îți vei jigni partenerul dacă faci asta după amor

Discuția după terminarea actului intim

Cu toate că este foarte bine să discutați după terminarea partidei de sex, este bine să alegi cu atenție subiectele, cele mai indicate fiind cele care vă ajută să vă descoperiți unul în fața celuilalt și cele care vă ajută să vă apreciați și mai mult. E frumos și sănătos să precizații, ce v-a plăcut, ce v-a făcut să vă depășiți limitele, ce v-a intimidat în sens pozitiv. Lucrurile mai puțin pozitive nu se spun acum, ele se amintesc în discuții mai degajate.

De asemenea, nu e bine nici să cazi într-o euforie copilărească ca și cum ai fi avut o mare victorie. Poți părea ușor penibil/ă, iar tu meriți ceea ce primești, să nu uiți asta. Chiar dacă se ivesc motive de ceartă, nu o faceți, schimbați subiectul sau să îl amânați pentru altă dată. O ceartă în situații de genul, va face să dispară tot farmecul partidei de sex .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI