Simona Halep a luat o decizie radicală după calificarea în semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill

Simona Halep a luat o decizie radicală după calificarea în semifinale. I-a transmis imediat lui Darren Cahill
Simona Halep s-a calificat în semifinale la WTA Roma, după ce Putintseva a abandonat

Simona Halep s-a calificat în semifinale la WTA Roma, după ce a învins-o pe Yulia Putintseva. Jucătoarea din Kazahstan a decis să abandoneze la scorul 6-2, 2-0 în favoarea româncei. Pentru Simona urmează un duel cu învingătoarea dintre Garbine Muguruza și Victoria Azarenka, partidă care va începe în scurt timp la Foro Italico. Simona Halep nu a fost deloc încântată de faptul că adversara ei a fost nevoită să se retragă. Asta pentru că își dorește să stea cât mai mult pe teren, pentru a fi cât mai bine pregătită la Roland Garros. În plus, adversara ei nu îi punea probleme, deci era un antrenament excelent.

Simona Halep s-a antrenat și după meciul cu Putintseva. O va înfrunta duminică pe învingătoarea dintre Azarenka și Muguruza

De altfel, Simona Halep chiar a luat o decizie surprinzătoare imediat după anunțul făcut de Putintseva. I-a făcut semn lui Darren Cahill că vrea să mai rămână pe teren pentru a continua cu un antrenament. Pentru a se asigura că totul este OK, românca a discutat și cu arbitra confruntării, Marija Cicak. A primit aprobarea din partea Croatei pentru a mai sta pe arenă aproximativ 40 de minute. După ora 15:00 va începe pe arena centrală partida dintre Garbine Muguruza și Victoria Azarenka.

Simona Halep a obținut a 12-a victorie consecutivă în 2020

Astfel că Darren Cahill a coborât la nivelul terenului și a susținut o scurtă ședință de pregătire cu Simona Halep. Duminică, tot pe arena centrală, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida Muguruza – Azarenka. Vor fi și spectatori la meciul din semifinale, după ce organizatorii au primit aprobarea de a avea 1.000 de oameni în tribune la meciurile din semifinale și finală.

Pentru calificarea în penultimul act la WTA Roma, Simona Halep primește 80.000 de euro și 350 de puncte în clasament. Nu a fost încă stabilită ora la care se va disputa partida din semifinalele WTA Roma.

Urmăriți Playtech.ro și pe