Ce nu s-a văzut la TV în timpul Survivor 2022. Laura Giurcanu a demascat complotul lui Cătălin Zmărăndescu

de: Bișinicu Andreea
14 03. 2022

E scandal în tribul Faimoșilor, după ce CRBL a ajuns, pentru a doua oară, în exil, de data aceasta fiind trimis de către TJ Miles. După ce Elena Chiriac și-a exprimat supărarea privind decizia vloggerului, Laura Giurcanu l-a demascat pe coechipierul său de față cu toată lumea. Cum ar fi fost influențat TJ Miles de Zmărăndescu.

Cum l-ar fi „demascat” Laura Giurcanu pe TJ Miles

Deși au câștigat jocul pentru recompensă de duminică, 13 martie, Faimoșii nu s-au putut bucura deplin de premiu, deoarece s-a lăsat cu ceartă și conflicte puternice la consiliul pentru exil. TJ Miles l-a trimis pe CRBL pe Insula Exilului, alături de Doru Răduță, votat de Războinica Ștefania.

Laura Giurcanu a spus ceea ce nu s-ar fi văzut pe TV, felul în care TJ Miles ar fi fost influențat de Cătălin Zmărăndescu să-l exileze pe CRBL.

Influencerița de la Faimoși susține că, înainte de a-l nominaliza pe CRBL, TJ Miles ar fi folosit cuvintele celebrului luptător

„Este neinteligent, nu-și poate forma propriile păreri. Asta face TJ. Cum bate vântul, acolo se duce. Acum Cătălin și-a dorit, probabil, ca CRBL să meargă în exil.

CRBL a ajuns în exil, TJ folosind cuvintele lui Cătălin. El nu știa nici măcar cu ce argumente vrea să-l trimită.

Stăteam la consiliu între TJ și Cătălin. Și-l întreabă – Cătă, cum era cuvântul ăla? Linguși? – Și el zice – lingușitor. Apoi, TJ spune – ești foarte lingușitor, CRBL. Nu e problemă, dar omul nici măcar nu știa ce cuvânt vrea să zică.”, a declarat Laura Giurcanu la Survivor România.

Elena Chiriac s-a arătat surprinsă de faptul că Zmărăndescu l-a susținut pe TJ Miles la consiliu, având în vedere că vloggerul a fost cel care l-a trimis pe fostul luptător în exil, cu câteva săptămâni în urmă.

TJ Miles l-a trimis în exil pe CRBL

Tj Miles a obținut cel mai bun timp în aducerea punctului pentru Faimoși, motiv pentru care a fost nevoit să trimită pe cineva în exil. Vloggerul l-a nominalizat pe CRBL, spre surprinderea tuturor.

„O să fie tot un vot strategic. Simt niște energii ciudate. M-a trezit ieșirea lui Emil, manipularea…Nu e din punct de vedere sportiv cum a fost cu Cătălin Zmărăndescu, e cam cum a fost cu Marian Drăgulescu. E cam lingușitor în ultimul timp, mi se pare și cam antipatic. Trebuie să fac asta pentru binele nostru…CRBL ”, a mărturisit Faimosul.

Când și-a auzit numele rostit, CRBL a luat foc, zâmbind nervos. Artistul i-a transmis un mesaj dur coechipierului său.

„Băi, ești prost? Tu ai auzit ce a zis fata aia, mă? Mă surprinde, normal că mă surprinde nominalizarea lui TJ și am crezut că din tot ce a vorbit Ștefania o să se ia o altfel de decizie. Wow’! Le urez noroc, mai puțin lui TJ. Să câștige imunitatea”, a replicat CRBL.