Detaliul din poza cu Simona Halep i-a înnebunit pe fani. Valorează peste 10.000 de euro

Detaliul din poza cu Simona Halep i-a înnebunit pe fani. Valorează peste 10.000 de euro

După câteva zile de absență din mediul online, Simona Halep a revenit în atenția fanilor cu o nouă poză. În imagine, marea jucătoare de tenis este surprinsă cu un accesoriu care a luat fața tuturor. Un detaliu de 10.000 de euro iese ușor în evidență în selfie-ul realizat de sportivă.

Simona Halep, accesoriu de mii de euro

Și-a terminat vacanța și este pregătită să revină la antrenamente. Simona Halep își ține prietenii virtuali la curent cu activitățile ei, iar în acest sens ea a postat o poză nouă în mediul virtual. În imagine, fanii au surprins un detaliu care depășește lejer suma de 10.000 de euro. Este vorba despre ceasul pe care îl poartă Simona, marca Hublot, firmă care o are sub contract de sponsorizare.

Decorată cu „Steaua României”

Pentru merite deosebite și perfomanța de care a dat dovadă, Simona Halep va fi decorată, astăzi -30 iulie, de preşedintele Klaus Iohannis, într-o ceremonie ce se va desfășura la Palatul Cotroceni, la ora 12:00.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 26 iulie a.c., decretul de decorare a Simonei Halep. Astfel, în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru câștigarea Trofeului de Tenis de la Wimbledon, pentru rezultatele sportive excepționale obținute de-a lungul carierei, pentru desăvârșirea poziției în rândul celor mai bune jucătoare ale lumii, precum și pentru talentul, dăruirea, devotamentul și profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internațional și popularizării acestuia în rândul tinerilor, fiind un simbol al tinerei generații de sportivi, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler sportivei Simona Halep. Ceremonia de decorare va avea loc marți, 30 iulie a.c., ora 12:00, la Palatul Cotroceni”, se arată într-un comunicat remis de Administrația Prezidențială.

După victoria obținută în fața Serenei Williams, cu 6-2, 6-2, Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională, dar și în orașul natal, Constanța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI